Aktuelno 5

04.09.2024.

18:54

Princ Hari razmišlja o povratku kraljevskim dužnostima?

Princ Hari se neće vratiti kraljevskim dužnostima osim ako se Vilijam ne izvini, ali bi bio voljan da 'pomogne' ako to zatraži njegov otac, navode strani mediji.

Izvor: B92.net

Princ Hari razmišlja o povratku kraljevskim dužnostima?
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Izvori bliski vojvodi od Saseksa sugerišu da je zadovoljan svojom odlukom da napusti svoje kraljevske dužnosti, preneo je Miror.

Ipak, izvori takođe tvrde da bi bio otvoren za privremenu ulogu u kraljevskoj porodici ako bi ga zamolio otac, kralj Čarls.

Ovi navodi dolaze do medija nakon što je Mail on Sunday otkrio prošle nedelje da je vojvoda pribegao slanju poruka bivšim poverljivim licima 'iz svog starog života' o tome kako da osmisle njegov povratak iz egzila u SAD.

Međutim, izvori su naglasili da Hari i Megan, koji su protekle četiri godine živeli u Kaliforniji, ipak ne traže trajni povratak.

Miror je takođe ranije izvestio da je princ Vilijam sugerisao da ipak postoji šansa da se Hari vrati nazad nakon objavljivanja njegovih memoara.

Podsetimo, prema navodima stranih medija, Vilijam i Hari već dugo ne razgovaraju, i trenutno nemaju kontakt.

Prošle nedelje je otkriveno da su i Vilijam i Hari prisustvovali sahrani svog ujaka, ali svedoci su rekli da nisu videli da braća uopšte komuniciraju.

Navodno su sedeli odvojeno u zadnjem delu crkve u kojoj se održavala služba.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

14 h

Podeli: