Aktuelno 57

03.09.2024.

14:18

Zbog ovoga se Bora Đorđević preselio u Sloveniju: "Nemam šta da krijem, neka zna ceo svet"

Bora Đorđević uživa u braku sa svojom trećom suprugom Dubravkom zbog koje je dugo živeo na relaciji Srbija - Slovenija.

Izvor: Blic.rs

Zbog ovoga se Bora Đorđević preselio u Sloveniju: "Nemam šta da krijem, neka zna ceo svet"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Jednom prilikom Bora je otkrio detalje njihove ljubavi.

"Upoznali smo se u Kranju i zaljubili u Mariboru. Naš sledeći susret bio je u Banjaluci. Ljubav nam je procvetala u Beču, a u Ljubljani smo se ozbiljno zavoleli", objašnjavao je ranije on za "Stori".

Bora je oduvek isticao da je zaljubljen u svoju suprugu zbog koje je napustio Beograd.

"Nikada se nisam bolje osećao. Non-stop sam na relaciji Srbija-Slovenija. U Sloveniji postoji žena koja mi je ukrala srce. Kad nismo zajedno, ne silazim sa telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet", kazao je bio Bora u jednoj emisiji.

Ljubav ga je tako odvela u ovaj grad, iz kog se za Srbiju vraćao uglavnom zbog poslovnih obaveza.

Dubravka mu pušta pesme u bolnici

Podsetimo, Borin menadžer Bane Obradović otkrio je nove detalje rokerovog zdravstvenog stanja.

"Bora je i dalje na respiratoru, intubiran, evo već 8 dana, u Kliničko bolničkom centru Ljubljana. Na intezivnoj je nezi, stanje je stabilno. Lekari i medicinsko osoblje daju sve od sebe, paze na Boru, kako medicinski, tako i po svim drugim pitanjima, a ljubaznost je na vrhunskom nivou", rekao je on i dodao:

"Supruga Dubravka obilazi Boru svaki dan, pušta mu pesme Riblje Čorbe, razne glasovne poruke podrške, koje šalju prijatelji, rodbina i poznate osobe sa estrade. Više puta mu je pustala pesmu, koja je otpevana na Marakani, na utakmici Crvene Zvezde, uz prisustvo i pevanje 45.000 ljudi. Sada u ovim trenucima, Bori je potreban mir i vreme da se zdravlje povrati u željeno stanje. Njegovi bližnji i svi koji ga volimo mu šaljemo ljubav i pozitivnu energiju, da uspe u svojoj borbi. Zato molimo sve one koji ga vole, sve novinare, a i one koje su mu manje naklonjeni, da poštuju trenutak u kome se Bora nalazi. Takođe Borinoj porodici je potreban mir da bi istrajali, i bili uspešniji u ovoj borbi. Porodica se više neće oglašavati povodom njegovog zdravstvenog stanja i žele mir. Mnogobrojne kolege se javljaju, daju podrsku, kao i prijatelji, mediji, fanovi...Hvala svima."

Podeli:

57 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: