Aktuelno 1

03.09.2024.

9:50

Dženifer i Ben nakon razvoda usredsređeni samo na jedno FOTO

Dženifer Lopez i Ben Aflek usredsređeni su na svoje živote nakon razvoda.

Izvor: B92.net

Dženifer i Ben nakon razvoda usredsređeni samo na jedno FOTO
Profimedia/Romain Maurice

Podeli:

Izvor blizak Afleku rekao je za Pipl:

"On je dobro i polako se seli u svoj novi dom. Tamo je gde želi da bude, blizu svoje dece i u među koje voli. Usmeren je na pozitivne stvari."

Za Pipl je, isto tako, izvor blizak Dženifer Lopez poručio:

"Još uvek je srećna uprkos nekoj gorčini nakon razvoda. Jako se trudila da stvari funkcionišu, ali to nije bilo važno za Bena. Ima porodicu, prijatelje i decu oko sebe. Uvek uspeva da zadrži pozitivan pogled na svet. Razvod joj je težak, ali uvek nađe način da krene dalje."

Podsetimo, o njihovom razvodu se dugo šuškalo, ali je Dženifer tek nakon nekoliko meseci nagađanja zaista podnela papire za isti.

Nakon što je podnela zahev za razvod, fanovi su čekali trenutak u kojem će Dženifer komentarisati krah ljubavi, a pevačica je to i učinila objavivši na Instagramu niz fotki kojima je poslala jasnu poruku uskoro bivšem suprugu.

Podsetimo, ubrzo nakon što je objavljena vest o razvodu, paparaci su snimili nepoznatu ženu kako automobilom dolazi ispred glumčevog  doma, ali još uvek nije poznato ko je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Takođe, pojavila su se šuškanja da je Aflek u vezi sa ćerkom Roberta Jr. Kenedija, ali je njegov portparol demantovao glasine.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: