Aktuelno 22

03.09.2024.

7:06

Glumica otkrila zašto već 30 godina ne priča sa roditeljima: "Uzeće ti dušu"

Holivudska glumica Heder Grejam (54) otkrila je za The Wall Street Journal zašto već 30 godina ne razgovara s roditeljima.

Izvor: Index.hr

Glumica otkrila zašto već 30 godina ne priča sa roditeljima: "Uzeće ti dušu"
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Objasnila je da oni nisu imali razumevanja za nju i njen odabir karijere, u kojoj je, napominje, tada bila jako uspešna.

Odustala je od studiranja i posvetila se glumi

Ispričala je da njen otac, koji je tada bio agent FBI-a, nije odobravao "njenu jurnjavu za slavom".

Nakon što je završila srednju školu s najboljom ocenom, upisala je univerzitet u Los Anđelesu. Međutim, već na prvoj godini odustala je od studiranja u želji da se posveti glumačkoj karijeri. 

Grejam je tada rekla mami i tati da će napustiti porodičnu kuću kako bi se preselila kod prijateljice u zapadni Holivud nakon što je 1988. objavljen film "License to Drive", u kojem je glumila. 

Otac ju je upozoravao da će joj Holivud uzeti dušu

"Moj otac Džejms uvek je govorio da je filmska industrija loša i da je to industrija samo zabave i zla. Takođe, često me upozoravao da će Holivud uzeti moju dušu ako postanem glumica, a pogotovo ako se pojavim u bilo kakvoj sceni s eksplicitnim sadržajem", izjavila je Heder.

"Moja majka Džoan bila je učiteljica u osnovnoj školi. Postala je domaćica nakon što smo se moja mlađa sestra Eimi i ja rodile i pisala je knjige za decu. Moji roditelji bili su deo starije generacije i nisu verovali u terapije ili da razgovor može da poboljša odnose, tako da nisam nikad mogla s njima normalno da razgovaram", dodala je. 

Imam prijatelje koji su ponosni na mene

"Bez obzira na to, svaka joj čast, moja majka je podržavala moju kreativnu stranu i glumačku ambiciju. Međutim, budući da je moj otac bio snažno protiv toga, moja majka nije učinila ništa da me zaštiti od njega", priznala je glumica.

"Nisam s njima razgovarala od svoje 25. godine. Imam prijatelje koji su ponosni na mene i sve što sam postigla. I ja sam ponosna na sebe", zaključila je Heder na kraju razgovora. 

Podeli:

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: