Aktuelno 0

01.09.2024.

15:35

Preminuo poznati glumac: Kolege se opraštaju uz emotivne poruke

Obi Ndefo, koji je najpoznatiji po ulozi Bodija Velsa u seriji Dosonov svet, preminuo je u 51. godini.

Izvor: B92.net

Preminuo poznati glumac: Kolege se opraštaju uz emotivne poruke
Shutterstock/ERIK Miheyeu

Podeli:

Obijeva sestra, Nkem Ndefo, podelila je tužnu vest na Fejsbuku, navodeći: "Slomljenog srca zbog gubitka mog mlađeg brata i saznanja da je konačno u miru", navodi britanski Ekspres.

Uzrok smrti nije otkriven, ali glumac je doživeo tragediju nakon teške nesreće u avgustu 2019. kada ga je udario automobil, što je rezultiralo amputacijom obe noge.

Oproštajne poruke pristigle su od Obijevih bivših kolega iz Davson's Creeka, uključujući Meri-Margaret Hjums, koja je glumila Gejl Liri, Bodijevu majku na ekranu. Na Instagramu je izrazila tugu: "Ove reči ne dolaze lako. Teško mi je da zamislim da si nas napustio, dragi prijatelju. Uvek si bio i uvek ćeš biti blistavo svetlo", rekla je ona.

Njegova glumačka karijera započela je 1995. gostovanjem u Zvezdanim stazama: Deep Space Nine, a kasnije se pojavio u emisijama kao što su The Jamie Fokk Shov, 3rd Rock from the Sun, Crossing Jordan, The Vest Ving i Stargate SG-1.

Najpoznatiji  je po ulozi Bodija Velsa u hit seriji, glumio je zajedno sa poznatim glumcima kao što su Džejms Van Der Bik, Džošua Džekson i Kejti Holms.



 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: