Aktuelno 0

31.08.2024.

16:28

Rod Stjuart stao na put glasinama: "Zaljubljeniji smo nego ikad pre"

Rod Stjuart stao je na put nagađanjima da je njegov brak sa Peni Lankaster u lošem stanju i priznao je da su "više zaljubljeni nego ikad".

Izvor: B92.net

Rod Stjuart stao na put glasinama: "Zaljubljeniji smo nego ikad pre"
EPA-EFE/VICKIE FLORES

Podeli:

Legendarni muzičar (79) oglasio se na Instagramu u jeku glasina koje su se pojavljivale u britanskim medijima o problemima između para.

"Želeli smo da razjasnimo nešto. Nema apsolutno nikakvog razdora između Peni i mene i nema neslaganja oko toga gde bi trebalo da živimo, u stvari je suprotno. Vratili smo se u našu voljenu Britaniju pre godinu dana, ali smo dovoljno srećni da takođe imamo domove u različitim zemljama, koje volimo da posećujemo", počeo je muzičar.

Rok ikona je nastavila: "U početku smo mislili da ima smisla da prodamo našu kuću u LA-u, ali pošto smo proveli divno vreme tamo ovog leta sa porodicom i prijateljima tokom mog boravka u Vegasu, shvatili smo da ima smisla da tu našu kuću zadržimo. Dvoje moje najstarije dece još uvek živi u Seltik Hausu (rezidenciji LA). Peni i ja ne možemo da budemo zaljubljeniji jedno u drugo posle 27 slavnih godina. Molim vas, verujte mi u ovome... nema neslaganja u našem braku", dodao je muzičar.

Potpisao je post sa: "Rod 'veoma srećan čovek' Stjuart."

Rodova izjava dolazi nakon što je objavljeno da je Peni (53) bila "besna" jer je njen muž odbijao da napusti njihovu vilu u Los Anđelesu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija gubi: Nikad niže za poslednje tri godine

Ruski izvoz nafte i naftnih derivata je u avgustu pao za 290.000 barela dnevno (bpd) na sedam miliona bpd i nalazi se na najnižem nivou od marta 2021. godine, objavila je danas Međunarodna agencija za energiju (IEA).

22:03

12.9.2024.

1 d

Podeli: