Aktuelno 2

31.08.2024.

10:08

Opra Vinfi je već sedam dana u Hrvatskoj, a to niko nije znao: Evo čime je oduševila na aerodromu FOTO

Punih sedam dana je prošlo otkako je Opra Vinfri sletela na zadarski aerodrom, a skoro niko nije znao za to.

Izvor: Index.hr

Opra Vinfi je već sedam dana u Hrvatskoj, a to niko nije znao: Evo čime je oduševila na aerodromu FOTO
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Na svom Fejsbuk profilu Nikola Barać, portparol Aerodroma Zadar i bivši novinar HRT centra Zadar, objavio je fotografiju sa američkom televizijskom zvezdom.

On je sada za Indeks.hr ispričao detalje.

Namerno nisu ništa objavili iako su znali da dolazi

"Mi smo ranije znali da dolazi, najavljeno nam je. Nisam namerno hteo ništa ranije da objavljujem, čekao sam da prođe neko vreme jer mislim da ne bi bilo fer da je neko juri zbog nas dok je ona ovde", rekao je Barać, koji je, kako kaže, ,ne može ceo dan da se odbrani od poziva i poruka.

"Javljaju mi se svi živi. Pretpostavljao sam da će ih biti, ali možda ne toliko. Šaljivdžije među prijateljima me pitaju da li sam dobio auto jer ih je jednom poklonila u svojoj emisiji", rekao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadar Airport (@zadarairport)

Vest su preneli Aerodrom i Turistička zajednica Zadra, a potom se munjevito proširila portalima širom Hrvatske i šire.

"Bila je spremna za odmor u Hrvatskoj"

"Opra je sletela u Zadar rano ujutro, oko 7 sati. Bila je u pratnji jedne ženske osobe i pratnje, odnosno njenih telohranitelja. Nakon sletanja, prošla je kroz VIP terminal, ušla u crni kombi sa ekipom i krenula u nepoznatom pravcu, a ubrzo je avion napustio i zadarski aerodrom.

U Hrvatsku je doletela privatnim avionom direktno iz Sjedinjenih Američkih Država, a let je trajao ukupno sedam sati. Iz aviona je izašla sveže odmorna i naspavana, spremna za odmor u Hrvatskoj. Bila je u ležernoj odeći, sa dioptrijskim naočarima i bez previše šminke na licu, ispričao je Nikola sve detalje njenog dolaska. 

"Velika nam je čast da je dočekamo"

"Bila je veoma srdačna i pričljiva, lepo smo je dočekali, a kada smo je zamolili za fotografiju, odmah je pristala. Posle ljubaznog dočeka, ispratili smo je do prevoza i velika nam je čast što smo mogli da dočekamo tako veliku američku i svetsku TV zvezdu", rekao je Barać na kraju razgovora.

Opra je 2018. godine posetila Dubrovnik

Opra je i ranije bila u Hrvatskoj, 2018. je posetila Dubrovnik. Tamo je došla sa svojom najboljom prijateljicom, novinarkom Gejl King, modnom kreatorkom Dajanom fon Furstenberg i počasnim predsednikom modne kuće Valentino Đankarlom Đametijem.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija gubi: Nikad niže za poslednje tri godine

Ruski izvoz nafte i naftnih derivata je u avgustu pao za 290.000 barela dnevno (bpd) na sedam miliona bpd i nalazi se na najnižem nivou od marta 2021. godine, objavila je danas Međunarodna agencija za energiju (IEA).

22:03

12.9.2024.

1 d

Podeli: