Aktuelno 0

29.08.2024.

15:26

Napadnut kuvar koji je sarađivao sa Remzijem, bore mu se za život FOTO

Musi inače živi i radi u Dubaiju, a u Englesku je stigao poslovno.

Izvor: Jutarnji.hr

Napadnut kuvar koji je sarađivao sa Remzijem, bore mu se za život FOTO
EPA/Rick Nederstigt

Podeli:

Kako strani mediji pišu, policija ga je pronašla bez svijesti u ponedeljak.

Kuvar Musi Imnetu, koji je radio sa slavnim kuvarom Gordonom Remzijem, napadnut je na karnevalu Notting Hill i trenutno se bori za život.

Musija je policija pronašla bez svesti u ponedeljak u Londonu, sa povredama glave.

Kako prenosi Mirror, kuvar je bio u Ujedinjenom Kraljevstvu verovatno zbog posla, a inače živi i radi u Dubaiju.

Policija je izjavila kako su mu policajci pružili prvu pomoć dok hitna nije stigla na mesto gde su ga pronašli. Dodali su i kako su te mere morali da preduzmu zbog njegovih kritičnih povreda.

Istraga je trenutno u toku. Kako prenosi strani medij, Musi je oko 13 sati napustio klub The Arts Club, a oko 22:30 je sam došao u jedan restoran u Kvinsveju. U međuvremenu je u jednoj prodavnici kupio kapu.

Detektiv koji vodi istragu dao je izjavu o incidentu.

"Iako je hapšenje osumnjičenog značajan korak u našoj istrazi, još uvek želimo da čujemo od bilo koga ko nam može pomoći da povežemo gde se Musi kretao otkad je napustio The Arts Club u 13 sati pa sve dok nije došao u restoran u 22:30", rekao je on.

Detektiv Brajan je zamolio sve koji znaju nešto o incidentu da se jave policiji.

"Naš je fokus na tome što se dogodilo Musiju. Jeste li razgovarali s njim u restoranu ili imate nekakve fotografije ili snimke od tada koje bi mogle pomoći istrazi? Napad se dogodio oko 23:20. Ljudi u lokalu su pokušali da spreče napad, moramo da razgovaramo sa njima pozivam ih sve da nam se jave", dodao je.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Posle Ukrajine, sledeća je...

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je danas u Kišinjevu da bi Moldavija mogla da bude "sledeća na redu" ukoliko Ukrajina padne i da podrška Ukrajini garantuje njen opstanak.

13:34

17.9.2024.

1 d

Podeli: