Aktuelno 23

29.08.2024.

18:45

Zvezda Čuvara plaže šokirala priznanjem: "Mirisao sam njihove nošene kupaće kostime" FOTO

After Baywatch: Moment in the Sun‘ je dokumentarna serija koja daje gledaocima nikad pre viđene snimke i intervjue sa glumcima.

Izvor: Jutarnji.hr

Zvezda Čuvara plaže šokirala priznanjem: "Mirisao sam njihove nošene kupaće kostime" FOTO
Profimedia

Podeli:

Džeremi Džekson, koji je glumio Hobija Bjukenona u popularnoj seriji "Baywatch", otkrio je u dokumentarcu "After Baywatch: Moment in the Sun" da je znao da se prikrade prikolici glumica i da miriše njihove nošene kupaće kostime. Jedan miris posebno je zapamtio, onaj od Nikol Egert, koja je u popularnoj seriji igrala Samer Kvin.

Profimedia

Ovo otkriće nije bilo šokantno za sve. Kako New York Post piše, Egert ne zamera  Džeksonu jer je tada bio u pubertetu.

"Jako sam dobro poznavala Džeremija, to me uopšte ne iznenađuje. Nisam čak ni ljuta na 14-godišnjeg Džeremija. Mislim, pubertet u takvoj seriji? Volim odraslog Džeremija jer je iskren o 14-godišnjem Džeremiju", rekla je glumica.

EPA/NINA PROMMER

Huluov "After Baywatch: Moment in the Sun" četverodelna je dokumentarna serija o omiljenoj seriji koja je osvajala svet od 1989. do 1999., dajući gledaocima pristup nikad prie viđenim snimcima i intervjuima sa glumcima.

Tako je Džekson priznao i da je bio zavistan od metamfetamina još za vreme snimanja, ali i da je 2017. odslužio kaznu zbog uključenosti u kriminalno delo.

Podeli:

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: