Aktuelno 1

29.08.2024.

11:33

Uhapšen sin poznatog glumca: Ubio doktora pa njegovo iskasapljeno telo bacio u more

Sud na Tajlandu proglasio je Danijela Sanča Brončala (30), člana poznate španske glumačke porodice i Jutjub kuvara, krivim za ubistvo sa predumišljajem i osudio ga na doživotnu kaznu zatvora, piše Gardijan.

Izvor: Index.hr

Uhapšen sin poznatog glumca: Ubio doktora pa njegovo iskasapljeno telo bacio u more
EPA-EFE/SOMKEAT RUKSAMAN

Podeli:

Sančo je osuđen za ubistvo Edvina Arijete Arteage, 44-godišnjeg plastičnog hirurga iz Kolumbije, kada su oboje bili na odmoru na tajlandskom ostrvu Koh Pangan u avgustu 2023.

Slučaj je izazvao ogromno interesovanje u Španiji jer je otac optuženog, Rodolfo Sančo, poznati glumac. Mnogi španski novinari su doleteli na suđenje.

Možda vas zanima

tuga

Glumac preminuo tokom predstave

Ruski glumac Leonid Remnev preminuo je tokom predstave u pozorištu u Nižnjem Novgorodu, saopštio je regionalni ogranak Sindikata pozorišnih radnika.

8:35

26.8.2024.

19 d

Priznao je da je raskomadao hirurga

Na suđenju na ostrvu Samui, Sančo je tvrdio da su se potukli nakon što je Arijeta pokušao da ga seksualno napastvuje. Rekao je da je Arijeta pao tokom tuče i udario glavom o kadu, izgubio svest i potom preminuo.

Sančo je priznao da je raskomadao telo žrtve i bacio delove u more. Pokrajinski sud Koh Samui prvobitno je izrekao smrtnu kaznu Sanču, ali je u svojoj presudi preinačio kaznu u doživotni zatvor jer je sarađivao tokom suđenja, navodi policija.

EPA-EFE/SOMKEAT RUKSAMAN

Porodica žrtve je zadovoljna kaznom

Bussakorn Kaewleeled, advokat porodice žrtve, rekao je da su oni zadovoljni ishodom.

"Zadovoljni smo kaznom jer će Sančo biti doživotno u zatvoru. Porodica će dobiti neku novčanu nadoknadu", rekao je novinarima ispred suda.

Možda vas zanima

Aktuelno

Glumac pušten iz zatvora uz kauciju

Holivudski glumac Majkl Medsen uhapšen je zbog nasilja u porodici nakon "nesporazuma" koji je imao sa svojom suprugom DeAnom Medsen, a pušten je iz pritvora nakon što je platio kauciju od 20.000 dolara.

9:40

20.8.2024.

24 d

Sančo je tvrdio da je ubio Arijetu u samoodbrani i priznao je da je sakrio telo, ali je negirao da je uništio pasoš Kolumbijca. Na suđenju se čulo da je Sančo isekao Arijetino telo i stavio delove u plastične kese pre nego što ih je bacio po Koh Panganu.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: