Aktuelno 11

29.08.2024.

9:22

Nikol Kidman progovorila o scenama seksa: "Bila sam primorana da nastavim"

Na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu premijerno će biti prikazan erotski triler Babygirl, u kojem glavnu ulogu igra oskarovka Nikol Kidman.

Izvor: Index.hr

Nikol Kidman progovorila o scenama seksa: "Bila sam primorana da nastavim"
EPA-EFE/DAVID SWANSON

Podeli:

Iako je već glumila u filmovima s intimnim scenama, izgleda da joj je snimanje scena seksa u ovom filmu bilo posebno teško.

"Snimala sam filmove koji su prilično razotkrivajući, ali nijedan nije bio ovakav", izjavila je za Vanity Fair, objašnjavajući da je snimanje tih scena trajalo prilično dugo.

"Nikada se nisam uspela da se u potpunosti izvučem iz toga. Bila sam nervozna. U jednom trenutku sam pomislila da više ne želim da me iko dodiruje. Nisam to više htela da radim, ali sam bila primorana da nastavim", rekla je.

Kidman je opisala seksualne scene kao nešto što svi rade u privatnosti, ali upravo taj element skrivanja joj je bio problematičan.

"Osećala sam se vrlo izloženo, kao glumica, kao žena i kao ljudsko biće",  izjavila je.

Podjetimo, sinoć je otvoren Filmski festival u Veneciji, jedan od najprestižnijih festivala u svetu filma, i traje do 7. septembra.

U Veneciji su se okupile brojne glumačke zvezde, a na velikom platnu biće prikazani neki od najiščekivanijih filmova u ovoj godini.

Film koji je otvorio festival je "Beetlejuice Beetlejuice" reditelja Tima Bartona koji je bio jedan od najiščekivanijih naslova na ovogodišnjem festivalu.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: