Aktuelno 3

28.08.2024.

19:20

Pevač zaustavio koncert zbog incidenta u publici VIDEO

Kantri pevač Skoti Mekriri nastupao je na sajmu u Koloradu, ali je iznenada prekinuo koncert kad je ugledao da je muškarac iz publike napao ženu.

Izvor: B92.net

Pevač zaustavio koncert zbog incidenta u publici VIDEO
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Podeli:

"Ovo neću dopustiti. Ko je to upravo udario ženu? Policija, obezbeđenje? Je li ona dobro? Sklonite ga odavde. Na mom koncertu? Šta radiš?" rekao je pa publici poručio da obaveste policiju ako znaju ko je to učinio.

@entertainmenttonight Scotty McCreery kicks a man out of his concert for hitting a woman in the crowd #scottymcreery #coloradostatefair #countrymusic ♬ original sound - Entertainment Tonight

"Ovo je totalno neprihvatljivo. Ko god da si, ti si definicija kukavice jer samo oni udaraju žene. Odlazi odavde", poručio je muzčar pa nastavio sa koncertom.

Snimak se proširio društvenim mrežama, a brojni pratioci pohvalili su reakciju pevača, koji se proslavio kad je 2011. pobedio u šou Američki idol.  

Iz organizacije nisu hteli da otkrivaju detalje vezane za istragu o ovom nemilom događaju.

"Možemo da potvrdimo da se incident dogodio na koncertu muzičara. Muškarac je napao ženu, a Mekriri je zaustavio koncert", izjavila je direktorka komunikacija Odeljenja za agrikulturu u Koloradu, Olga Robak.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: