Aktuelno 3

27.08.2024.

19:44

Slavni reditelj priznao da je ljubio statistkinje na setu: "Nikada nisam bio svestan..."

Proslavljeni američki filmski reditelj Frencis Ford Kopola priznao je da je ljubio statistkinje na setu svog novog filma "Megalopolis", ali je precizirao da su to bile "mlade žene koje je poznavao".

Izvor: Tanjug

Slavni reditelj priznao da je ljubio statistkinje na setu: "Nikada nisam bio svestan..."
Profimedia

Podeli:

U intervjuu za časopis "Roling Stoun", Kopola je zamoljen da prokomentariše izveštaj u kojem se tvrdi da je pokušavao da ljubi statistkinje tokom priprema za scenu u noćnom klubu kada je značajan broj članova ekipe napustio projekat, prenosi londonski Gardijan.

Kopola je odgovorio da je to "potpuno netačno".

"Mlade žene koje sam poljubio u obraz tokom priprema za scenu o Novoj godini, bile su mlade žene koje sam poznavao", rekao je američki reditelj.

U ranije objavljenom izveštaju Gardijana, izvršni koproducent filma "Megalopolis" Darin Demetri rekao je da je, tokom klupske scene, "Francis obilazio set kako bi uspostavio duh scene dajući prijateljske zagrljaje i poljupce u obraz glumcima i statistima".

"Nikada nisam bio svestan bilo kakvih pritužbi za uznemiravanje ili loše ponašanje tokom projekta", rekao je Demetri.

Možda vas zanima

Rejna Menc, glumica koja je potvrdila da je bila jedna od statistkinja u sceni noćnog kluba, podržala je Kopolu, rekavši: "Nije učinio ništa da se ja ili bilo ko na setu oseća neprijatno".

Nasuprot tome, Lorin Pagone, druga statistkinja u toj sceni rekla je da je bila šokirana Kopolinim ponašanjem.

"Nisam očekivala da će me tako poljubiti i zagrliti. Bila sam zatečena i mogu vam reći da je dolazio nekoliko puta", rekla je Pagone.

Film "Megalopolis" je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Kanu u maju ove godine, a trebalo bi da bude pušten distribuiran 26. septembra u Australiji i 27. septembra u SAD i Velikoj Britaniji.
 

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: