Aktuelno 1

27.08.2024.

8:16

Legendarni bend se ponovo okuplja nakon mnogo godina

Braća Lajam i Noel Galager, osnivači rok-grupe Oejzis podgrejali su spekulacije da bi ponovno okupljanje ovog rok-benda moglo konačno da se dogodi.

Izvor: Tanjug

Legendarni bend se ponovo okuplja nakon mnogo godina
Profimedia

Podeli:

Braća su prethodnih dana u brojnim objavama na društvenim mrežama nagovestila da bi vest o ponovnom okupljanju benda mogla biti potvrđena u utorak, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oasis (@oasis)

Od raspada Oejzisa 2009. godine nakon tuče braće Galager iza scene na festivalu Rock en Seine u Parizu, obožavaoci ovog mančesterskog benda traže od braće da se ponovo okupe.

Osnovana 1991. godine, grupa je stekla slavu hitovima kao što su "Wonderwall," "Don't Look Back In Anger" i "Stop Crying Your Heart Out." Pozivajući se na neimenovane izvore iz muzičke industrije, tabloid Sandej Tajms je objavio da su braća spremna da nastupe na nizu koncerata sledeće godine, uključujući nastupe na stadionu Vembli u Londonu i u Hiton Parku u Mančesteru.

U članku se spominje da bi Vembli mogao biti rezervisan za seriju od 10 nastupa što bi, ako se potvrdi, oborilo rekord od osam koncerata koji je ove godine postavila američka pevačica Tejlor Svift.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: