Aktuelno 1

26.08.2024.

8:05

Nakon brojnih kritika, Blejk Lajvli konačno u javnosti FOTO

Glumica Blejk Lajvli prvi put otkako je krenula drama s filmom "It Ends With Us" pojavila se u javnosti i to sa svojim suprugom.

Izvor: Jutarnji.hr

Nakon brojnih kritika, Blejk Lajvli konačno u javnosti FOTO
EPA-EFE/NILS MEILVANG

Podeli:

Par se poljubio ispred vile njihove prijateljice, pevačice Tejlor Svift na Rhode Islandu tokom subotnje zabave na bazenu, a ovaj trenutak uhvatili su fotografi.

Profimedia

Glumicu nismo vieli u javnosti otkako ju je novinarka, kojoj je Lajvli 2016. godine davala intervju, isprozivala te tvrdila da je bilo toliko neugodno razgovarati sa njom da je čak razmišljala i da odustane od novinarstva, prenosi Pejdž siks.

Osim nje, javili su se i drugi novinari koji su imali neugodna iskustva sa glumicom Blejk.

Jedna od njih je i norveška novinarka koja je intervju s glumicom nazvala "noćnom morom" jer, nakon što je novinarka glumici čestitala na trudnoći, Lajvli je takođe čestitala novinarki, koja tada nije bila trudna.

Kasnije se saznalo da novinarka ne može da ima decu. Lajvli se proziva i zbog transrodnih uvreda u prošlim intervjuima pa tako popularna glumica postaje sve više omražena.

Mnogi dele svoja neugodna iskustva sa Lajvli jer se, još pre nego je film "It Ends With Us" stigao u bioskope, počelo govoriti da se glumica ponaša nestrpljivo na setu, stvara napetosti ali i svađa sa kolegom Baldonijem. Zbog toga što Baldoni govori o nasilju i težini filma, na svoju je stranu privukao brojne obožavatelje.

O drami sa Blej Baldoni nije previše komentarisao, ali je u jednom intervjuu rekao da misli da bi Lajvli trebala da režira nastavak filma, ako se on ikada realizuje.

Nije poznato hoće li tada, u potencijalnom sledećem nastavku, Baldoni ponoviti svoju ulogu.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: