Aktuelno 1

25.08.2024.

16:51

Bejbi Lazanja otkrio šta je značila misteriozna objava sa porukom "R.I.P."

"Znate li šta stiže?", napisao je Bejbi Lazanja uz svoju najnoviju objavu na Instagramu koja prikazuje isečke njegovog novog spota za pesmu "Biggie Boom Boom."

Izvor: Index.hr

Bejbi Lazanja otkrio šta je značila misteriozna objava sa porukom "R.I.P."
Profimedia/Goran Mehkek / CROPIX Zagreb Croatia Copyright: xxG

Podeli:

Isečci prikazuju sahranu, što objašnjava nesvakidašnju promotivnu objavu kojom je hrvatski predstavnik na Eurosongu juče iznenadio pratioce. "R.I.P. (op. a. počivaj u miru) Baby Lasagna. 30.8.2024.", stajalo je napisano na crnoj pozadini uz citat iz Evanđelja po Luki: "Neka mrtvi pokopaju mrtve." Nakon toga, pojavila se objava sa #biggieboomboom zbog koje su fanovi počeli da sumnjaju da stiže nova pesma sa tim naslovom, što je Lasagna danas i zvanično potvrdio. Pesma izlazi 30. avgusta.

"Nikad ništa nisam ovako čekao u životu," "Ovo bih stvarno pustio na svom sprovodu," "Ne mogu da dočekam," "Čini se da si pokupio neke fore od Taylor Swift, i to jako uspešno," pisali su mu fanovi u komentarima.

LAzanja na jesen objavljuje svoj prvi album pod nazivom "Demons & Mosquitos," a "Biggie Boom Boom" je drugi singl sa albuma, nakon pesme "and I."

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: