Aktuelno 4

25.08.2024.

10:46

Ben Aflek nikad bliži sa ćerkom političara: Nedavno viđeni u poznatom hotelu

Nakon vesti da se razvodi od Dženifer Lopez, Ben Aflek uočen je kako sve više vremena provodi sa Kik Kenedi, ćerkom Roberta F. Kenedija Jr.

Izvor: b92.net/klix.ba

Ben Aflek nikad bliži sa ćerkom političara: Nedavno viđeni u poznatom hotelu
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Podeli:

Holivudski izvor je rekao za Page Six da su njih dvoje nedavno viđeni u hotelu Beverli Hils i drugim popularnim mestima. Još uvek nije poznato da li su u vezi.

Novinari su ih odmah kontaktirali povodom ovih spekulacija. Ona je odbila da komentariše, a Ben još uvek nije odgovorio.

Možda vas zanima

Za razliku od svog oca, Kik se ne bavi politikom i pokušava da napravi karijeru u svetu glume. Do sada je imala uloge u filmovima "Haven's Point", "Teacher of the Year" i "Fear and Loathing in Aspen".

Kao što je poznato, Dženifer je ranije ove nedelje podnela zahtev za razvod od Bena. Ona je kao razlog njihovog razdvajanja navela nepomirljive razlike.

Možda vas zanima

Njemu je, između ostalog, smetala mu je stalna medijska pažnja koju dobija kao njen suprug. Kada su bili na medenom mesecu u Parizu 2022. godine, potpuno su ga iznervirali paparaci, što je uticalo i na njihovu vezu.

Izvor za Page Six rekao je da se glumac ne stidi svoje potrebe za samoćom i da je ponosan na to što je uvek vodio računa o sebi, što će činiti i ubuduće.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: