Aktuelno 14

24.08.2024.

19:30

Entoni Fauči zaražen virusom Zapadnog Nila

Bivši direktor američkog Nacionalnog instituta za alergiju i infektivne bolesti Entoni Fauči bio je hospitalizovan zbog zaraze virusom Zapadnog Nila i sada se oporavlja kod kuće, rekao je danas njegov potparol.

Izvor: Tanjug

Entoni Fauči zaražen virusom Zapadnog Nila
Profimedia

Podeli:

Potparol je za ABC njuz dodao da se očekuje da će se Fauči potpuno oporaviti.

Fauči je do 2022. obavljao funkciju direktora američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), koji su upravljali krizom tokom pandemije kovida-19.

Možda vas zanima

Svet

"Epidemiološki car" je lagao?

“Epidemiološki car” Entoni Fauči priznao je na saslušanju iza zatvorenih vrata pred izbornim potkomitetom američkog Kongresa da je razmak od 6 stopa korišćen u prevenciji koronavirusa zapravo izmišljen.

11:40

17.6.2024.

87 d

Uprkos penzionisanju iz CDC-a, republikanci u Predstavničkom domu u junu su pozvali Faučija na saslušanje o njegovim akcijama tokom pandemije, a republikanski poslanici optužili su doktora da prikriva poreklo virusa. 

Možda vas zanima

Svet

I, "epidemiloški car" se oglasio

Doktor Entoni Fauči, čovek koji je donosio neke od ključnih odluka u vezi sa borbom protiv koronavirusa tokom pandemije 2020. i 2021. godine, našao se juče pred Kongresom SAD.

14:14

4.6.2024.

100 d

Fauči je negirao te navode, rekavši da su ''jednostavno besmislene", podseća Gardijan.
 

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: