Aktuelno 9

24.08.2024.

14:35

Otpušteni voditelj BBC-a priznao da je slao "neprimerene poruke" ženama

Otpušteni voditelj BBC-a, nekadašnji engleski fudbalski reprezentativac Džermejn Dženas (41), priznao je da je slao "neprimerene poruke" ženama što ga je koštalo angažmana na ovoj stanici.

Izvor: Tanjug

Otpušteni voditelj BBC-a priznao da je slao "neprimerene poruke" ženama
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Podeli:

Ugovor sa medijskom kućom okončan je zbog optužbi više žena na račun njegovog ponašanja, a on je nakon svega toga priznao da je "izneverio porodicu", preneo je BBC.

U intervjuu za San, Dženas je kazao da nije uradio ništa nelegalno, dodajući da su to bile neprikladne poruke između dve odrasle osobe koje su pristale na to, ali da se nikada nije dogodilo ništa u fizičkom smislu.

"Nisam ponosan na to što sam napisao i rekao. Za sve sam ja kriv i u potpunosti prihvatam nivo odgovornosti koji treba pokazati kada ste član tima BBC-a", rekao je on.

Dženas, koji je oženjen i otac četvoro dece, kazao je da je izneverio sebe, porodicu, prijatelje i kolege, kao i da svima duguje izvinjenje.

"Svestan sam da sabotiram samog sebe i imam autodestruktivnu crtu. Napravio sam mnogo grešaka i trenutno sebi postavljam puno pitanja. Jasno mi je da mi je potrebna pomoć i zatražio sam terapiju" poručio je Dženas, dodajući da želi da reši svoje probleme.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: