Aktuelno 3

24.08.2024.

9:43

Džastin Biber i Hejli postali roditelji FOTO

Popularni par objavio je na društvenim mrežama fotografiju svoje prinove.

Izvor: Index.hr

Džastin Biber i Hejli postali roditelji FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

"Dobro došao kući", napisali su novopečeni roditelji uz fotografiju stopala dečaka kojeg su nazvali Džek Bluz Biber.

Dečak je stigao na svet tri meseca nakon što je par objavio da čeka prvo dete. Manekenka i pevač su u komentarima primili brojne čestitke, kako od poznatih imena sa svetske javne scene, tako i od obožavalaca.

"Početak trudnoće bio je jako emotivan za mene", rekla je Hejli ranije i dodala: "Pokušavam uživati u ovim danima kada smo Džastin i ja sami."

Objasnila je i zašto su odlučili javno objaviti vest o trudnoći. "Iskreno, mogla sam to prećutati jer se stomak dugo nije primećivao, skoro do šestog meseca trudnoće kada sam to i objavila. Mogla sam nositi široku odeću", govori Hejli.

"Verovatno sam to mogla skrivati do kraja, ali bilo mi je stresno što nisam mogla javno uživati u trudnoći", nastavila je i dodala kako se osećala kao da skriva veliku tajnu.

"Želela sam slobodno živeti svoj život." Podsećamo, poznati par venčao se 2018. godine. Početkom jula objavili su nekoliko zajedničkih fotografija na Instagramu, koje su najverovatnije nastale na obnovi zaveta, na kojima se vidi njen trudnički stomak.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: