Aktuelno 4

23.08.2024.

20:26

Kejt tretira Vilijama kao dete? Kraljevski insajder otkriva šokantne tajne iz braka

Prema kraljevskom insajderu, Kejt ima pametnu tehniku za suočavanje s muževljevim sklonostima ka emotivnim ispadima.

Izvor: B92.net

Kejt tretira Vilijama kao dete? Kraljevski insajder otkriva šokantne tajne iz braka
Cameron Smith-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com/Profimedia

Podeli:

Prema izvoru bliskom kraljevskoj porodici, Kejt Midlton je razvila poseban način kako da se nosi sa besom  svog muža, princa Vilijama, u njihovom braku.

Princ i princeza od Velsa, kao i svaki drugi par, navodno su imali "strašne svađe" u svom braku, ali se uvek postaraju da te svađe ostanu "pod kontrolom." Mnogi su videli stotine slika kraljevskog para kako ruku pod ruku prisustvuju zvaničnim događajima ili su sigurno pratili njihovo venčanje pre nekoliko godina, kada su imali svoje bajkovito venčanje.

Govoreći za Mirror, Tom Kvin je podelio tvrdnje koje mu je prenela osoba koja je nekada radila za budućeg kralja i kraljicu u Kensingtonskoj palati. Prema rečima kraljevskog insajdera, Kejt ima pametnu tehniku za suočavanje s muževljevim sklonostima ka emotivnim ispadima.

Prema Tomovom izvoru, Kejt tretira princa Vilijama kao svoje četvrto dete. Rekao je: "Kejt ga tretira (Vilijama) kao četvrto dete jer je sklon detinjastom ponašanju," i dodao, "Oni zaista imaju svađe. To nije savršen brak. Imaju strašne svađe." Uverava da, iako drugi parovi možda bacaju vaze jedno na drugo, Kejt i Vilijam nisu takvi, jer njihove svađe nikada ne postanu zlobne.

Međutim, oni ipak bacaju nešto jedno na drugo, i to nisu reči. Prema Tomu, kraljevski par, koji je u suštini nežan, baca jastuke jedno na drugo. Rekao je: "Vilijam i Kejt bacaju jastuke jedno na drugo. Ali, uvek sve ostane pod kontrolom", piše Miror. 

Kada su princezu u aprilu 2021. pitali ko joj je bio najveća podrška tokom pandemije COVID-19, ona je odmah pohvalila svog voljenog muža. Takođe je široko poznato da se njihova dugotrajna veza zasniva na principu jednakosti, pri čemu obe strane ravnopravno dele obaveze roditeljstva i kraljevskih dužnosti.

Prema knjizi Finding Freedom Omida Skobija i Kerol Durand, princ od Velsa je "uključen u svaki aspekt odgajanja svoje troje dece - uključujući odlazak i dolazak iz škole, kao i sve domaće zadatke."

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: