Aktuelno 23

23.08.2024.

18:02

Amerikanac otkrio ko mu je probušio gume u Zagrebu: "Poradite na vaspitanju dece..." VIDEO

Popularni influenser iz SAD, Džastus Rid, otkrio je ko mu je u Zagrebu probušio gume na automobilu.

Izvor: B92.net

Amerikanac otkrio ko mu je probušio gume u Zagrebu: "Poradite na vaspitanju dece..." VIDEO
Shutterstock/Elena Berd

Podeli:

"Želeo sam da saznam ko je to mogao da uradi, pa sam se raspitao. Srećom, bila je sigurnosna kamera u blizini. Evo šta se dogodilo u 21:15. Na snimku se vide tri tinejdžera kako prilaze automobilu, a potom nestaju iza automobila. Četiri sata kasnije, dobio sam poruku od prijatelja koji mi je ispričao šta se dogodilo. Oba točka s leve strane su bila probušena", ispričao je Rid u novom videu na Instagramu.

"Tinejdžeri se ne mogu identifikovati, predaleko su. Sve i da mogu, to su samo deca. Pretpostavljam da su to uradili jer su znali da je to moj automobil. Ohladio sam se, opraštam momcima koji su ovo uradili. Iako je ovo bilo lično, smatram da su to uradili jer im u životu nedostaje pozitivnosti. To nije problem samo u Hrvatskoj, već u celom svetu", dodao je.

"Nadam se da mi se nešto slično više nikada neće dogoditi i da ljudi mogu poraditi na vaspitanju dece koja će poštovati svoje komšije. To je sve", zaključio je Džastus. "Volite jedni druge", dodao je u opisu videa. Podsećamo, Amerikanac je izazvao puno reakcija zbog snimka na kojem govori da mu je neko u Zagrebu probušio gume na automobilu s beogradskim tablicama.

Neki su u komentarima na društvenoj mreži pisali da je sve namešteno.

"Da bude jasno. Za sve one koji misle da je ovo namešteno. Saznao sam šta se dogodilo veče pre nego što sam objavio. Parkirao sam automobil kod prijatelja i on mi je poslao poruku. Došao sam sledećeg jutra i objavio video kad sam potvrdio da se radi o vandalizmu", napisao je potom Rid.

Podeli:

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: