Aktuelno 12

23.08.2024.

17:22

Jana poludela zbog previše reči u knjizi: "Zašto su stranice toliko ispunjene?" VIDEO

Popularna influenserka na Tiktoku Jana šokirala je brojne korisnike društvenih mreža kada se požalila na to da knjiga koju čita ima previše reči.

Izvor: B92.net

Jana poludela zbog previše reči u knjizi: "Zašto su stranice toliko ispunjene?" VIDEO
Shutterstock/VH-studio

Podeli:

Snimak koji je objavila Jana sada je izbrisan, ali je ipak sakupio 36 miliona pregleda nakon što je objavljen na platformi Iks, nekada poznatoj kao Tviter, piše Dejli mejl.

Obraćajući se svojim pratiocima, kojih ima preko 280.000, rekla je: "Možemo li brzo da razgovaramo o nečemu? Mogu li samo na trenutak da pričam o nečemu što me nervira? Zašto, dođavola, je ova knjiga ovakva? Prvo, tekst je toliko sitan. A zašto su stranice ispunjene sa toliko mnogo reči? Šta je, dođavola, ovo?"

"Volim stranice koje nisu ispunjene ovolikim brojem reči. Doslovno svaka stranica! Pogledajte ovo, da li se šalite sa mnom?", izjavila je ova mlada tiktokerka.

Snimajući video-snimak ispred svoje velike kolekcije knjiga, Jana je rekla da će nastaviti da čita do 100. strane pre nego što odustane.

Nastavila je: "Ubedite me u suprotno, jer je ova knjiga toliko prokleto teška za moj mozak."

"Tek sam na drugom poglavlju, razumem. Ali sve ove reči? Nemam pojma šta se dešava."

Jana je pročitala odlomak iz knjige "Šest vrana" naglas sa zbunjenim izrazom na licu, pominjući neka od imena i lokacija iz fantastičnog sveta knjige – uključujući Big Boligera, Elzingera i Keterdam, jedno od glavnih mesta u serijalu.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: