Aktuelno 8

23.08.2024.

9:29

Iza osmeha krije stravičnu prošlost: Ko je lepa Bajdenova ćerka kojom je svet oduševljen FOTO

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država obratio se učesnicima Demokratske nacionalne konvencije u Čikagu.

Izvor: B92.net

Iza osmeha krije stravičnu prošlost: Ko je lepa Bajdenova ćerka kojom je svet oduševljen FOTO
Profimedia/Andrew Harnik

Podeli:

Govor Džozefa Bajdena na toj konferenciji je najavila njegova ćerka Ešli Bajden, koja je sve oduševila svojom pojavom, ali i podsetila na svoju prošlost.

"Moj otac, vaš 46. predsednik – Džo Bajden", ovim rečima najavila je Ešli svog oca.

Ko je Ešli Bajden?

Devojka koja je odrasla okružena politikom. Ešli je socijaln radnica, filantrop i modna dizajnerka, a udata je za 14 godina starijeg plastičnog hirurga.

Njen život je prepun burnih preokreta, s obzirom na to da je čak i hapšena zbog posedovanja droge.

Kao studentkinja uhapšena je zbog posledovanja marihuane, ali nije osuđena. Izveštaji o njenom hapšenju pojavili su se 2009. kada je jedan njen prijatelj pokušao medijima da proda snimak na kome se navodno vidi Ešli kako uzima kokain na nekoj zabavi. Džozef Bajden nije komentarisao ove izveštaje.

Najpoznatija afera s dnevnikom

Ešli Bajden je dospela u centar pažnje kada je ukraden njen dnevnik u kom su otkriveni brojni detalji. Žena koja ga je ukrala je uhapšena, pa je time potvrđeno da je dnevnik Ešlin i da je sve u njemu istina.

Ona je u dnevniku pisala o iskustvu na rehabilitaciji od droge i alkohola, ali je pisala i o nekim traumatičnim iskustvima.

Kako se navodi, Ešli se tuširala sa svojim ocem u godinama kada to nije bilo primereno. Ona je navela i da je zavisna od seksualnih odnosa, a kako kaže, njena hiperseksualizacija se proširila i na "preteranu upotrebu vagine zato što je slušala roditelje dok su imali odnose", prenosi Dejli mejl (Daily Mail).

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: