Aktuelno 2

23.08.2024.

8:47

Legendarna glumica otkrila zbog čega nikad nije verovala u Džej Lo i Afleka: "Svaka vaša fotografija..."

Razvod Bena Afleka i Dežnifer Lopez je ponovo u centru pažnje.

Izvor: B92.net

Legendarna glumica otkrila zbog čega nikad nije verovala u Džej Lo i Afleka: "Svaka vaša fotografija..."
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Podeli:

Nakon što se potvrdilo ono što su lljudi mesecima pretpostavljali, slavni par Benifer se ponovo raspao, pokrenula su se i druga pitanja.

Jedno od glavnih je i to kako će nekadašnji par podeliti imovinu s obzirom na to da nisu potpisali nikakav predbračni ugovor, a mnogi su se setili i pravila koja muškarac mora da poštuje da bi bio u vezi sa Džej Lo.

I dok su se fanovi radovali njihovom drugom pomirenju, bilo je i onih koji nikada nisu verovali u opstanak ove ljubavi, među njima i glumica Džejn Fonda.

Slavna glumica je svoje mišljenje iznela još u dokumentarcu koji je Džej Lo snimila, a koji se tiče njene i Aflekove ljubavi. Dve godine kasnije, Fondine tvrdnje su se obistinile.

Kevin Winter/Profimedia

"Osećam kao da pokušavaš da dokažeš nešto umesto da ga živiš. Svaka vaša fotografija je takva da se ljubite i grlite", rekla je Džejn Fonda.

Lopezova joj je odgovorila: "Pa, to smo mi i tako živimo."

Tada je Dženifer Lopez rekla da je Džejn Fonda zaštitnički nastrojena, ali to nije jedino što je bilo čudno slavnoj glumici. Naime, Dženiferin menadžer je u vrlo lošim odnosima s Benom, što je možda doprinelo bržem rastanku.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: