Aktuelno 3

23.08.2024.

8:05

Čuvena glumica zaprepastila izgledom nakon brojnih operacija lica

Daniela Vestbruk privukla je pažnju na ulicama Londona.

Izvor: B92.net

Čuvena glumica zaprepastila izgledom nakon brojnih operacija lica
Profimedia

Podeli:

Ova 50-godišnja glumica koja se 90-ih proslavila u seriji EastEnders danas šokira svojim izgledom.

Podvrgla se brojnim plastičnim operacijama, a mnogi kažu da više ne liči na sebe. Naime, ona je prošle godine imala zahvate u Turskoj, nakon čega je otišla u Portugal i požalila se da trpi velike bolove.

"Samo sam ja mogla da sletim u Portugal nakon operacije u bolnici. Bol koju sam doživela je nestvarna, najstrašnija poslednjih nekoliko dana. Osećam se kao da imam rupu u glavi, doslovno", napisala je tada u jednoj od svojih priča koje je objavila na smom Instagram profilu.

Zbog plastičnih operacija obožavatelji su glumicu često kritikovali. Pre tri godine priznala je da se nakon operacije usana bojala da će joj iste eksplodirati.

"Ne mogu lagati. Nakon zahvata, filera i botoksa bila sam tako natečena da sam mislila da ću pući i mislim da je jadnom doktorskom timu već bilo zlo od mojih pitanja je li to normalno", rekla je glumica.

Ona je bila primorana da ide na zahvat brade, jer su kosti počele da joj trule zbog, kako je tadBila je prisiljena ići i na zahvat na čeljusti jer su joj kosti počele truliti zbog, kako je tada rekla, nekadašnje zavisnosti od kokaina. 

"Jednostavno više ne izgledam kao ja. Očito ću ostariti puno brže zbog droga, ali ovo mi nije trebalo", rekla je.

Pre nekoliko godina je priznala kako su počeli i obrazi da joj propadaju i da joj je leva strana lica potpuno "utonula".

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: