Aktuelno 3

22.08.2024.

15:04

Zbog čega se Blejk preziva Lajvli? Ovu priču nikada niste čuli

Glumica Blejk Lajvli je proteklih dana u žiži interesovanja zbog svog novog filma "S nama se završava".

Izvor: B92.net

Zbog čega se Blejk preziva Lajvli? Ovu priču nikada niste čuli
Profimedia

Podeli:

Blejk Lajvli je pokrenula lavinu negativnih komentara nakon promocije novog filma, a njen sukob s kolegom Džastinom Baldonijem je samo doprineo već velikom broju kritika.

Tu je umešan i njen suprug Rajan Renolds, za kog Baldoni tvrdi da je glavni krivac, te da nije poštovao neke njegove odluke, a potom su se pojavile i neke stvari iz prošlosti.

Čuveni intervju u kom je Blejk Lajvli uvredila novinarku, a kasnije i neki njeni transfobni komentari dodatno su loše uticali na lošu reputaciju nekada omiljene glumice Holivuda.

Ipak, u moru loših priča koje prethodnih dana kruže o Blejk Lajvli, postoji i jedna zanimljiva, a tiče se njenog prezimena

Zbog čega se Blejk preziva Lajvli?

Naime, Lajvli uopšte nije prezime njenog oca, pa tako u dokumentima ove glumice piše ime Blejk Braun. Glumica je iz tog razloga i svoju liniju za negu kose nazvala Blejk Braun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

"Braun je prezime mog tate. Moj tata je uzeo Lajvli od mame, ali to je priča koju ona treba da ispriča. Duga je i interesantna.. Ali ljudi misle da je to stvarno kul. Moja mama je imala troje dece i on je rekao: "Neću da im oduzmem prezime, neću da ih teram da uzmu moje. Samo ću uzeti njihovo." To se desilo mnogo pre nego što sam se ja rodila", rekla je Blejk jednom prilikom.

Kako je i sama istakla, to je njen najintimiji deo identiteta i dopada joj se što ga ima, prenosi Pipl (People).

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: