Aktuelno 0

22.08.2024.

13:01

Mučna scena sa venčanja Kejti Holms i Toma Kruza zauvek je istraumirala njihovu ćerku Suri

Poznata glumica je otkrila jezive detalje s venčanja Kejti Holms i Toma Kruza.

Izvor: B92.net

Mučna scena sa venčanja Kejti Holms i Toma Kruza zauvek je istraumirala njihovu ćerku Suri
Profimedia

Podeli:

Tom Kruz je jedan od predvodnika sajentologije, a njegovo venčanje s Kejti Holms je bilo pravo mučenje za njihovu tada sedmomesečnu ćerku Suri.

Poznato je da glumac već 11 godina nema nikakav kontakt s ćerkom, a i da se ona odrekla očevog prezimena.

Stroga pravila Sajentološke crkve su zahtevala od Kejti bizarne stvari, pa čak da tokom porođaja ne pusti ni glas. I njihovo venčanje je pratila jedna uznemirujuća scena.

Naime, Tom i Kejti su se venčali u Italiji, nakon godinu dana veze i u trenutku kada je Suri imala sedam meseci. Glumica Lea Rimini, koja je prisustvovala sajentološkom venčanju, po izlasku iz ove sekte podelila je s javnošću neke detalje s njihovog venčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

Kako ona kaže, Suri je sve vreme bila uplakana i potpuno ignorisana. Prema Leinoj knjizi "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology", oni su Suri ostavili na podu u kupatilu, a dok je vrištala, oni su poslali troje ljudi da je smire.

"Umesto da joj se obrate smireno, oni su ponavljali: Suri! Suri, tonom koji je zvučao kao da kažeš odraslom da se smiri", napisala je glumica.

Navodno, Kejti se tada požalila pripadnicima Sajentološke crkve na to što Lea plače, zbog čega su je poslali "na reprogramiranje". Kako i sama kaže, hteli su da je nateraju da se izvini jer je uništila venčanje svojim ponašanjem.

Kada je napustila sajentologiju, Kejti se javno izvinila Lei i istakla kako se kaje zbog svega.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: