Aktuelno 5

22.08.2024.

8:56

Snima se film o Britni Spirs? Evo ko bi mogao da igra pevačicu

Od objavljivanja knjige pod nazivom "The Woman in Me", u oktobru 2023. godine, autobiografija Britni Spirs prodata je u više od tri miliona primeraka.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Snima se film o Britni Spirs? Evo ko bi mogao da igra pevačicu
Profimedia/AFP PHOTO MARTIN BUREAU

Podeli:

Knjiga je privukla veliku pažnju, jer je u njoj Britni Spirs otkrila mnoge detalje o svojim odnosima s ljudima oko sebe, poput onih o vezi s Džastinom Timberlejkom, te o trudnoći i abortusu.

Možda vas zanima

Naravno, odmah zatim javila se i ideja o snimanju filmske verzije biografije poznate pevačice pod zastavom kompanije Juniverzal pikčers (Universal Pictures). Režiser bi trebalo da bude Džon. N. Ču, reditelj serija i filmova kao što su "Džema i holograma", "Crazy Rich Asians" i "Wicked".

Inače, Britni Spirs je pre godinu dana bila prilično nesigurna u pogledu ideje o biografskom filmu i rekla je da joj se to čini besmislenim dodavši – "Još sam živa". Ipak, nakon objavljivanja knjige zahvalila je obožavaocima na podršci i objavila da radi "na tajnom projektu" s Markom Platom, koji je "snimio njene omiljene filmove". Plat je producent koji blisko sarađuje s Džonom. N. Čuom.

Proteklih dana ponovo se priča da bi odluke o filmu snimljenom prema knjizi trebalo da budu donete vrlo brzo, a najvažnije pitanje je, naravno, ko će igrati Britni Spirs. U mnoštvu predloga i ideja, izdvojilo se sedam imena.

Možda vas zanima

Džodi Komer

Kada je u pitanju izgled, ona nije baš pljunuta Britni Spirs, ali ima univerzalni izgled devojke iz susedstva i dokazanu sposobnost za transformaciju.

Profimedia

Lili Rouz Dep

Osim što glumi, Lili ume i da peva, što je pokazala kada je snimila pesmu "One of the Girls" s The Weekndom za seriju, što bi joj bila velika prednost u ovom filmu.

Kirnan Šipka

Bivša dečja zvezda dosta liči na Britni Spirs, a da ume da glumi pokazala je, najpre u ulozi fantastične Seli Drejper u seriji "Momci sa Medisona". Plavuša smeđih očiju takođe je pokazala svoje pevačko i plesno umeće u Netfliksovoj seriji "Zastrašujuće avanture Sabrine".

Mili Bobi Braun

Mlada britanska glumica, zvezda serije "Stranger Things", svakako je dovoljno talentovana da uđe u ulogu Britni Spirs. Još 2022. godine, gostujući u šouu "Drew Barrymore", rekla je da oseća bliskost s Britni i da veruje da s obzirom na svoje iskustvo odrastanja u javnosti, može da "ispriča njenu priču na pravi način".

Sabrina Karpenter

Tinejdž pop zvezda koja je imala angažman na TV kanalu Dizni sigurno razume mnogo toga kroz šta je Britni prošla tokom godina i opisala u svojim memoarima. Postoje i fizičke sličnosti, a Sabrina Karpenter je pokazala svoju zahvalnost prema Spirsovoj izvodeći pesmu "Baby One More Time" na svojoj prošlogodišnjoj turneji. U njenim pesmama se vidi i Britnin uticaj, a Sabrina ima i glumačko iskustvo.

Profimedia

Sidni Svini

Trenutno jedna od najtraženijih američkih glumica, Sidni Svini je osvojila srca publike širom sveta ulogama u HBO-ovim serijama "Euphoria" i "White Lotus" i "Bilo ko osim tebe" – romantičnoj komediji koja je postala letnji hit. Sidni Svini, navodno, ima velike šanse da dobije ulogu u filmu. Nema sumnje da ona može uspešno da otelotvori lik Britni Spirs, ali kako se snalazi s pevanjem i plesom nije poznato.

Profimedia

Olivija Holt

Pevačica i glumica Olivija Holt ima ono što je potrebno da bi dobila ulogu Britni Spirs. Imaju sličan umetnički put. Britni Spirs je počela od Diznijevog "Kluba Miki Maus", a Olivija Holt je glumila u Diznijevom serijalu "Kickin' It" i pušta muziku već 10 godina. Ume da glumi, peva i igra. Obožavaoci i stručnjaci veruju da bi lako mogla da izvodi složene plesne korake i peva poznate pesme.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: