Aktuelno 1

22.08.2024.

8:22

Oglasila se porodica Alena Delona

Deca francuskog glumca Alena Delona Antonio, Anuška i Alan-Fabijen, zahvalili javnosti na počastima upućenim njihovom ocu koji je preminuo u nedelju na svom imanju u mestu Diši, u departmanu Luare.

Izvor: Tanjug

Oglasila se porodica Alena Delona
Profimedia

Podeli:

Troje dece Alena Delona poručilo je da su "izuzetno emocionalno dirnuti reakcijama javnosti", prenosi portal BFM TV.

"Veoma smo emocionalno dirnuti zbog entuzijazma prema njemu i ljubavi koju su njegova publika i obožavaoci pokazali u Francuskoj i širom sveta", navodi se u saopštenju Delonove dece.

Možda vas zanima

Juče je Anuška Delon odala poštu ispred kapije na imanju svog oca, ali za razliku od svoje braće Alena-Fabijena i Antonija, Anuška Delon se još nije javno oglasila o smrti svoga oca.

Alen-Fabijen je u utorak došao da oda počast svom preminulom ocu ispred kapije imanja u Dišiju, gde je proslavljeni glumac živeo.

Sahrana Alena Delona biće održana u subotu u 17 časova i biće zatvorena za javnost, a posmrtna misa će biti održana u privatnoj kapeli na njegovom imanju u prisustvu bližih članova porodice.

Možda vas zanima

U skladu sa željom preminulog velikana francuske kinematografije, misu će služiti bivši episkop Žan-Mišel di Falko, navodi francuski portal.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: