Aktuelno 5

21.08.2024.

9:02

Džej Lo spremna da zatraži "svoje": 640 miliona dolara je u opticaju

Nakon što je Dženifer Lopez podnela zahtev za razvod braka od Bena Afleka, strani mediji nagađaju kakve su zapravo posledice razlaza para.

Izvor: B92.net

Džej Lo spremna da zatraži "svoje": 640 miliona dolara je u opticaju
BauerGriffin/INSTARimages/Profimedia

Podeli:

Naravno, uzima se u obzir činjenica da je vrednost zarade tokom dve godine procenjena na 640 miliona dolara.

Zahtev za razvod usledio je  nakon višemesečnih spekulacija o njihovom braku i njegovom raspadu, pri čemu su problemi u njihovoj vezi  dominirali holivudskim naslovima poslednjih meseci .

Lopez je podnela dokumentaciju za razvod kako bi okončala svoj brak sa Aflekom bez advokata u Višem sudu okruga Los Anđelesa, a upućeni su otkrili da između para 'nema predbračnog ugovora'.

Odsustvo predbračnog ugovora ukazuje na to da bi zarada koju su zvezde ostvarile tokom dve godine zajedno klasifikovana kao "imovina stečena u zajednici", preneo je TMZ.

Pod zajedničkom imovinom spada i kuća od 60,85 miliona dolara na Beverli Hilsu koju su kupili prošle godine.

Pored ove kuće, na listu imovine stečene u braku spadaju i zarade od raznih projekata, filmova, brend alkoholnih pića, u koji se upustila Dženifer...

Kako strani mediji navode, u sudskim dokumentima, Lopez je rekla da se odriče izdržavanja supružnika i zatražila je od suda da ni Afleku ne daje nikakvu izdržavanje, navodi agencija.

Lopez i Aflek 'mesecima pokušavaju da se nagode', navodi izvor, dodajući da su insajderi rekli da su pregovori s vremena na vreme bili 'sve oštriji', pri čemu se njih dvoje nisu direktno međusobno pregovarali.

Prošlog meseca, The Blast je izvestio da se Lopez 'spremala za težak razvod' i da je nameravala da zatraži polovinu od 150 miliona dolara koje ima Aflek.

Lopez je platila mnoge troškove tokom dvogodišnjeg braka, rekli su insajderi za Radar Online u julu, napominjući da je Aflek 'gunđao zbog trošenja novca.'

Kako izvor navodi, ona je spremna da zatraži svoje.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: