Aktuelno 1

19.08.2024.

10:51

Razdor među braćom sve veći: Vilijam doneo neopozivu odluku

Princ Vilijam ne planira da pozove mlađeg brata Harija na svojekrunisanje, kada za to dođe vreme.

Izvor: Jutarnji.hr

Razdor među braćom sve veći: Vilijam doneo neopozivu odluku
EPA-EFE/Yui Mok

Podeli:

Naime, braća već neko vreme nisu bliska, a veruje se da nisu pričali gotovo dve godine.

"Ove godine je usredsređen na suprugu, decu i oca. Njegov brat nije nešto o čemu se raspravlja", tvrdi izvor za Dejli mejl.

I kralju Čarlsu i princezi Kejt dijagnostifikovasni su karcinomi. Hari i Megan su navodno saznali za Kejtinu dijagnozu u isto vreme kad i šira javnost.

Trampov sin ih kritikuje

Podsetimo, nedavno je Erik Tramp, sin bivšeg predsednika SAD-a Donalda Trampa, Harija i Megan Markl nazvao "razmaženima" i nagovestio je da bi mogao da ih deportuje. 

"Možete si slobodno uzeti njih dvoje nazad. Rado ćemo ih poslati iz Amerike. Možete ih vratiti, ali nisam siguran da ih više želite. Možda ih ni mi više ne želimo", rekao je za GB News.

Problemi za Harija i Megan

Nedavno je i njihov šef osoblja dao otkaz nakon samo tri meseca.

''Još Ketler više ne radi za njih'', rekao je izvor za Dejli mejl. Otkaz šefa osoblja poseban je udarac na Harija i Megan jer je trebalo on da ih prati na turneji u kolumbijskoj Bogoti koja počinje ovoe nedelje.

Ovaj otkaz ponovo stavlja u prvi plan izazove sa kojima se par suočava u održavanju svog osoblja. Naime, od njihovog venčanja 2018. godine, najmanje 18 zaposlenih je napustilo njihov tim.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: