Aktuelno 4

18.08.2024.

21:35

"Blejk Lajvli je bila strašno nepristojna, a Baldoni je idiot" VIDEO

Glasine o problemima oko filma "It Ends With Us" kruže od njujorške premijere filma, kada reditelj Džastin Baldoni nije fotografisan sa svojim kolegama iz postave.

Izvor: Index.hr

"Blejk Lajvli je bila strašno nepristojna, a Baldoni je idiot" VIDEO
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Podeli:

DailyMail.com ekskluzivno otkriva detalje iza kulisa o tome što je pomoglo i pokrenulo dramu na setu između Blejk Lajvli i Baldonija tokom snimanja.

Naime, njihov izvor tvrdi da su se "svi pomalo bojali Blejk", dok je u međuvremenu Baldoni ismejavan kao "probuđeni, woke, performativan feminista".

"Lajvli nije bila zločesta; bila je samo jako nepristojna. Nije bilo otvorene svađe ili tuče, ali 36-godišnja glumica bila je izrazito, pomalo neobično samouverena i imala je snažne stavove baš o svemu, toliko da je to izazvalo veliki stres i napetost na setu", rekao je izvor, dodajući kako je do tenzija dolazilo uvek kada je Lajvli bila u blizini, a nije se sramila ni što radnici na setu moraju da je čekaju.

"Stekao sam dojam od Baldonija da je bio jako, jako pod stresom i umoran zbog stalne nemogućnosti da kontroliše projekat koji je radio... toliko da bi, kad biste mu postavili pitanja, rekao - pa samo pitaj Blejk", tvrdi izvor.

Prvog dana povratka sa snimanja, nakon što je produkcija bila zaustavljena devetomesečnim štrajkom pisaca, radnici na setu bili su i dalje očajni, mnogi od njih izgubili su zbog svega i svoje domove.

Upravo zato izvor navodi da je od Lajvli bilo vrlo neobazrivo što je tog dana dovela svoju decu na snimanje kako bi mogli da postave štand za prikupljanje novca za bolesnu decu i konje dok je ekipa filma bila još usred vlastitih borbi za preživljavanje.

S druge strane glasine govore i da je sa Baldonijem bilo jednako teško nositi se na setu.

"On je vrlo sličan Lajvli po tome što mora biti najpametnija osoba u sobi", rekao je izvor nazivajući reditelja i glavnog glumca - idiotom.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: