Aktuelno 8

18.08.2024.

18:12

Majka šokirana majicom za devojčice poznatog brenda: "Ovo je seksualno sugestivno" VIDEO

Velika prašina se podigla zbog Zarine majice za devojčice koja je nakon brojnih kritika povučena iz prodaje.

Izvor: B92.net

Majka šokirana majicom za devojčice poznatog brenda: "Ovo je seksualno sugestivno" VIDEO
Mix and Match Studio/Shutterstock

Podeli:

Naime, tiktokerka Laura Vilson objavila je fotografiju bele majice na kojoj se mogu videti razrezane polovine jagode uz tekst:

"Zagrizi. Nalet slatkog užitka, što ga čini savršenim letnim zalogajem. Jagoda: mala eksplozija radosti".

Laura smatra da je ovaj natpis "seksualno sugestivan".

"Nisam od onih koji su preterano osetljivi na odeću, ali neki dan sam bila u Zari i ovo sam videla na delu za devojčice. Ako ste ovo kupili svom detetu, trebali biste ozbiljno porazgovarati sami sa sobom, po mom mišljenju. U šoku sam. Jesam li to samo ja ili ovo jednostavno nije ok? Nikada ne bih to obukla svojim ćerkama. Ne znam je li problem u meni ili je ovo očito pogrešno", ispričala je.

"Objavila sam ovo na TikToku kako bih dobila mišljenje drugih ljudi o ovome i vrlo je jasno da i drugi misle isto što i ja. Vrlo je sugestivno. Ova majica je bila za dete od 6 do 7 godina i mislim da to nije ok", dodala je.

@chaos.to.sanity If you think this is wrong - please let me know so i don’t feel crazy… is this wrong? Or not? Personally, I’m disgusted - who is buying this t-shirt for their child?!! #zara #disgusted #foryou #fyp #fypviralシ #makethisviral ♬ original sound - LJ🪬

Ima i onih koji smatraju da je sa majicom sve ok i da su to samo obične jagode. Na kraju, oglasili su se i predstavnici Zare.

"Nije bilo namere da reč 'zalogaj' na ovoj majici implicira bilo šta drugo osim tradicionalnog značenja te reči, što dokazuje i fotografija jagode na odevnom predmetu. Međutim, sada razumemo da su neki pojedinci drugačije protumačili navedeni pojam. Stoga smo majicu povukli iz radnji i sa naše veb-stranice te se izvinjavamo zbog bilo kakvog nesporazuma ili uvrede", poručili su, prenosi Dejli mejl.

Kakav je vaš stav o ovome?

Pišite nam u komentarima.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: