Aktuelno 4

18.08.2024.

16:26

Srpski turista izgubio zlatan zub u Grčkoj: Moli ljude da mu pomognu, nudi i veliku nagradu

Srpski turista koji boravi u Grčkoj nasmejao je sve svojom objavom u grupi na Fejsbuku.

Izvor: B92.net

Srpski turista izgubio zlatan zub u Grčkoj: Moli ljude da mu pomognu, nudi i veliku nagradu
Shutterstock/Alexandros Michailidis

Podeli:

Naime, on se javio iz Nei Porija pa obavestio sve da je na tamošnjoj plaži izgubio zub, koji je pritom od zlata, kao i da moli da mu ga potencijalni pronalazač vrati, za šta mu sleduje nagrada. Kako je istakao nije u pitanju običan zub, već za njega ima i emotivnu vrednost.

"E sad, o zubu, u pitanju je desni gornji očnjak. I nije to bilo kakav zub, u pitanju je zlatan zub. Ugrađen je pre sedam godina i baš sam vezan za njega. Mislim, bio sam vezan fizički do danas ali sam inače prilično emotivno vezan za njega",  počinje ovaj turista u Fjesbuk grupi Grčka Info, i zatim pojašnjava da je zub izgubio u blizini spasilačkog mesta i do detalja opisuje u kom delu plaže.

"Tačnije, odmah pored one velike porodice iz Rumunije gde baka ostaje da čuva stvari pod suncobranom dok se ostali kupaju. I puši lulu. Baka Popaj, mnogo je simpatična. Dakle, zub mi je ispao tokom užine na plaži ili eventualno kada sam ušao u vodu sa kuvanim kukuruzom", pojasnio je čovek duhovito.

Dodao je i da će nagraditi pronalazača.

"Ukoliko neko pronađe zub zamolio bih ga da me kontaktira, nalazaču sledi nagrada, a meni će vratiti osmeh na lice", zaključio je čovek za kojeg mnogi misle da se samo šali.

Za kratko vreme prikupio je na stotine komentara, uglavnom šaljivog karaktera.

"Metal detektor", "Ko god ga pronašao to mu je poklon, jer poklonu se u zube ne gleda...", "Ovaj slučaj gubljenja je pobednik među svim ostalima", "Oprosti Bože, a gde vam je burma?!", "Treba otvoriti tezgu izgubljenih stvari, muževa i šta još ne....", samo su neki od komentara.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: