Aktuelno 1

18.08.2024.

13:24

Oglasio se očuh Metjua Perija posle hapšenja odgovornih

Glumac Metju Peri preminuo je prošlog oktobra od, kako je kasnije ustanovljeno, predoziranja ketaminom.

Izvor: B92.net

Oglasio se očuh Metjua Perija posle hapšenja odgovornih
Profimedia/David Acosta/Image Press Agency

Podeli:

Policija Los Anđelesa je 15. avgusta uhapsila pet osoba u vezi sa Perijevom smrću, uključujući njegovog ličnog asistenta i njegova dva doktora.

Kit Morison, očuh pokojne zvezde "Prijatelja", kratko je o tome govorio za NBC.

"Bili smo još uvek smo slomljeni zbog Metjuove smrti, ali je pomoglo saznanje da su organi za sprovođenje zakona veoma ozbiljno shvatili njegov slučaj. Radujemo se što će pravda krenuti svojim tokom i zahvalni smo na izuzetnom radu više agencija čiji su agenti istraživali Metjuovu smrt. Nadamo se da će beskrupulozni dobavljači opasnih droga shvatiti poruku", rekao je on.

Možda vas zanima

Podsetimo, poznati glumac pronađen je mrtav u hidromasažnoj kadi u svom domu, a kasnije je utvrđeno da je glumac preminuo od posledica unošenja prevelike doze ketamina, koji je inače najpre koristio kao legalnu metodu lečenja depresije i anksioznosti, mada je glumac u svojoj knjizi priznao da ga je često tokom godina zloupotrebljavao.

U decembru obdukcija je utvrdila da "ketamin u njegovom sistemu u trenutku smrti ne može biti onaj od terapije infuzijom". Nisu mogli da potvrde način konzumiranja, ali Peri je u to vreme navodno bio "čist" 19 meseci.

Tim za obdukciju je takođe primetio da, iako su koncentracije ketamina u Perijevoj krvi bile visoke, utapanje je najverovatnije bilo krajnji uzrok smrti.

Možda vas zanima

"Pri visokim nivoima ketamina pronađenim u njegovoj krvi glavni smrtonosni efekti bi bili i od prekomerne kardiovaskularne stimulacije, i od poremećaja disanja", napisao je viši zamenik medicinskog istražitelja Rafi Džaburijan.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: