Aktuelno 2

19.08.2024.

8:38

Popularna pevačica ostavila glumca: "Nisam mu bila broj jedan"

Glumac Beri Kiohan više nije broj jedan za Sabrinu Karpenter.

Izvor: Jutarnji.hr

Popularna pevačica ostavila glumca: "Nisam mu bila broj jedan"
Profimedia

Podeli:

"Bari se ponaša kao idiot kada je pijan, a Sabrina je sve više frustrirana. On je uvek bio "partijaner" i Sabrina je sita njegovih ludorija. Ona se penje na top listama i stavila je sebe na prvo mesto dok se priprema za turneju sledećeg meseca", rekao je dobro obavešten iizvor za The Sun.

Profimedia

Sabrina je u junu objavila singl "Please Please Please" u kojem peva o dečku koji joj je narušio reputaciju. Beri glumi pored Sabrine u muzičkom spotu u kojem se pojavljuje kao osuđenik iza rešetaka. U pesmi Sabrina peva:

Možda vas zanima

"Molim te, molim te, molim te, nemoj da me dovedeš do suza kad sam se tek tako lepo našminkala. Jedno je slomljeno srce, drugo je moj ego. Preklinjem te, nemoj me sramotiti, molim te, molim te" - naizgled aludirajući na Barijev stil života na žurci, pesma se nastavlja: ​​"Šta god da je đavo u tebi, nemoj ga puštati večeras,..“.

The Sun on Sunday je u januaru otkrio da je Beri rekao svojoj bivšoj devojci i majci svog deteta da planira da svoju vezu sa Sabrinom podigne na viši nivo.

Inače, Sabrina je u julu postavila rekord na listi singlova u Velikoj Britaniji, postavši prva pevačica koja je istovremeno držala prvo i drugo mesto tri uzastopne nedelje. Ali dok joj je na poslovnom planu išlo odlično, to očigledno nije bio slučaj i u njenom privatnom životu, s'obzirom da je nagovestila glasine o raskidu i objavom na TikTok-u.

Možda vas zanima

"Opraštam se od njega jer nisam bila njegov izvođač broj jedan", stajalo je u potpisu objave.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: