Aktuelno 0

18.08.2024.

11:37

Stali na kraj spekulacijama: Dženifer Lopez se pojavia na rođendanu Bena Afleka FOTO/VIDEO

Nakon nedelja provedenih na drugim krajevimazemlje, Dženifer Lopez se nakratko pojavila na intimnoj rođendanskoj zabavi svog supruga Bena Afleka usred bračne krize, prenose američki mediji.

Izvor: b92.net/klix.ba

Stali na kraj spekulacijama: Dženifer Lopez se pojavia na rođendanu Bena Afleka FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

Pop zvezda je u četvrtak posetila malu rođendansku žurku 52-godišnjeg dobitnika Oskara — na kojoj su bili i njegova bivša supruga Dženifer Garner i njihovo troje dece, rekao je izvor za People.

"Upravo je to želeo. Nije želeo da izađe da proslavi", rekao je izvor i dodao: "Dženifer je svratila da mu čestita."

Za JLo, međutim, dan nije bio u potpunosti u znaku slavlja njenog muža. U petak je na Instagramu objavila nekoliko priča u kojima je pokazala šta je sve radila prethodne noći, pozirajući sa prijateljima i uživajući u koncertu Bruna Marsa.

O njihovom navodnom raskidu mediji bruje već mesecima

Prošlog meseca, Aflek i Lopez su još uvek nosili svoje burme, čak i dok su drugu godišnjicu braka i njen rođendan proveli na suprotnim krajevima zemlje.

Možda vas zanima

Prevarili javnost?

Ipak nije kraj?

Već duže vreme se šuška o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka, a nakon što se on iselio iz njihovog zajedničkog doma, činilo se da je njihovoj ljubavi zaista došao kraj.

18:00

13.8.2024.

34 d

U maju su se pojavile vesti da zvezde žive pod odvojenim krovovima. Do juna je objavljeno da pokušavaju da prodaju svoju bračnu vilu od 60 miliona dolara na Beverli Hilsu u Kaliforniji, što je navelo mnoge da spekulišu da je njihov brak gotov.

Možda vas zanima

Prošle nedelje, TMZ je izvestio da par nije čak ni razgovarao jedno sa drugim dok su njihovi poslovni menadžeri pokušavali da sklope nagodbu za razvod.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: