Aktuelno 33

17.08.2024.

17:17

Influenserka platila 20 evra komad bureka u Dubrovniku: "Nikada više" VIDEO

Poznata hrvatska influenserka Lada Kušec Deči, koja na društvenim mrežama koristi pseudonim S.Lada.K, nedavno je svojim pratiocima pokazala snimak na kojem prvi put jede, kako tvrdi, "najskuplji burek na svetu".

Izvor: B92.net/avaz.ba

Influenserka platila 20 evra komad bureka u Dubrovniku: "Nikada više" VIDEO
Shutterstock/Tau Tau

Podeli:

Probala ga je u Dubrovniku, gde je tri štapića bureka platila čak 20 evra, što je izazvalo veliku pažnju njenih pratilaca.

Ona je u svom videu istakla da je jedan od bureka koje je probala bio neslan, ali da je poslovna ideja pekare koja ga prodaje u Dubrovniku zaista impresivna. Prema njenim rečima, pekaru karakteriše strateški pristup prodaji proizvoda po visokoj ceni, što je, kaže, u najmanju ruku inovativno.

@s.lada.k

Idem u dubai na burek

♬ Dubai - Tea Tairovic

Vodim te na najskuplji burek na svetu, verovatno. U Dubrovniku sam tri mala štapića bureka platila 20 evra. Iako sam očekivala turističku prevaru, burek sa telećim mesom je bio izuzetno ukusan. Burek od sira i spanaća nije bio dovoljno slan", rekla je Lada u svom videu.

Možda vas zanima

Ona je dodala da, uprkos tome što je bio ukusan, teško da bi ponovo platila toliko za burek, ali da visoko ocenjuje brendiranje i poslovni pristup pekare.

"Nikada više ne bih platila 20 evra za ovakav burek, jer znam da isti mogu da dobijem i za dva evra. Tako da sa te strane dajem ocenu tri od 10. Ali sa strane preduzetništva, brendiranja, dajem 100 od 10. A to potvrđuje i činjenica da su otvorili filijalu i u Dubaiju",  zaključila je poznata influenserka.

U komentarima ispod videa nastala je prava diskusija. Mnogi korisnici su izrazili nezadovoljstvo cenom, nazivajući burek turističkom prevarom.

Možda vas zanima

"Tri štapića bureka za 20 evra – skandal", "Bolje bi bilo da si taj novac potrošila na gorivo za Bosnu, gde bi se hranila za mnogo manje para", pišu joj u komentarima.

Podeli:

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: