Aktuelno 5

17.08.2024.

15:49

Isplivala prava istina o raskidu Dakote Džonson i Krisa Martina

Kris Martin i Dakota Džonson nisu prekinuli veridbu, niti je par raskinuo, otkrio je ekskluzivno The New York Post.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Isplivala prava istina o raskidu Dakote Džonson i Krisa Martina
Profimedia

Podeli:

"Izveštaji nisu tačni. Oni su srećni zajedno", rekao je glumičin predstavnik za medije za The New York Post u petak.

Glasine o raskidu počele su samo nekoliko sati ranije. Naime, izvori su za Dejli mejl rekli da je 47-godišnji pevač Koldpleja "prihvatio da je veza gotova i da je najbolje nastaviti dalje" posle sedam godina provedenih u vezi sa 34-godišnjom glumicom. Uprkos ogromnim naporima da se reše njihovi problemi, Dejli mejl je tvrdio da su se sada zauvek razdvojili.

Možda vas zanima

"Kris i Dakota su proveli poslednjih nekoliko meseci očajnički pokušavajući da njihova veza funkcioniše. Uvek će se voleti, ali su oboje došli do zaključka da veza više ne može da se održi na duži rok. Oboje su veoma zauzeti Kris je bio u Evropi sa "Coldplay-om" i oboje imaju svoje prioritete, strasti i radne obaveze koje se međusobno ne prepliću. Želeli su da to funkcioniše, ali jednostavno nije", rekao je ranije njihov izvor.

Džonson je tokom godina prisustvovao na nekoliko koncerata Coldplay-a, ali dok je Martin nastupao u Minhenu na evropskom delu svoje svetske turneje "Music of the Spheres", glumica je odlučila da ostane kod kuće. Prošle nedelje, zvezda "Pedeset nijansi sive" slikana je kako šeta svog psa u Malibuu bez svog smaragdnog vereničkog prstena. U međuvremenu, Džonson i Martin su imali popriličan broj poteškoća otkako su se zaljubili 2017.

Možda vas zanima


Nakon dve godine, navodno su raskinuli jer je Martin želeo da ima decu; međutim ubrzo su se pomirili. Rečeno je i da su prošlog juna njih dvoje nakratko raskinuli, ali da su se onda vrlo brzo pomirili. Džonson, ćerka Melani Grifit i Dona Džonsona, poslednji put je viđena sa Martinom tokom februarskog putovanja u Puerto Valjartu u Meksiku, gde su fotografisani na plaži.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Posle Ukrajine, sledeća je...

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je danas u Kišinjevu da bi Moldavija mogla da bude "sledeća na redu" ukoliko Ukrajina padne i da podrška Ukrajini garantuje njen opstanak.

13:34

17.9.2024.

1 d

Podeli: