Aktuelno 0

17.08.2024.

14:39

Otkriveno šta je "kraljica ketamina" pretraživala na Guglu pre smrti Metjua Perija

Jasven Sanga, poznata i kao kraljica ketamina Los Anđelesa jedna je od odgovornih za smrt glumca Metjua Perija.

Izvor: B92.net

Otkriveno šta je "kraljica ketamina" pretraživala na Guglu pre smrti Metjua Perija
Profimedia/David Acosta/Image Press Agency

Podeli:

Jasven Sanga je uhvaćena zajedno sa još četiri osobe zbog umešanosti u zaveru oko distribuiranja ketamina od kog je preminuo glumac Metju Peri.

Peri je između ostalog, i od nje nabavljao ketamin, onda kada nije mogao od lekara.

Sanga se sada suočava sa devet tački optužnice, optužena je i za održavanje prostora gde se nalazila droga te posedovanje s namerom distribucije metamfetamina, piše Unilad. 

Ukoliko bude osuđena po svim tačkama, preti joj čak doživotna robija.

Prema tužiteljima, Sanga je distribuirala ketamin i druge ilegalne droge u severnom Holivudu od 2019. godine. Na konferenciji za novinare u četvrtak američki državni advokat Martin Estrada opisao je njen dom kao radnju za prodaju droge. Rekao je da je pretragom njene kuće pronađeno oko 80 bočica ketamina, metamfetamina, kokaina i Ksanaksa.

Dalje se navodi i to da je Sanga bila svesna opasnosti ketamina, te da je 2019. prodala supstancu jednom čoveku koji je umro od predoziranja samo par sati kasnije. Ona je navodno tada pretraživala na Guglu "može li ketamin da bude naveden kao uzrok smrti".

Podsetimo, smrt Metjua Perija i istraga su otkrile veliku kriminalnu mrežu dobavljača ketamina, dok se za Sangu kaže kako sarađuje samo sa poznatim i slavnim osobama.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: