Aktuelno 5

17.08.2024.

8:01

Kako je Blejk Lajvli postala najomraženija osoba na internetu? VIDEO

Blejk Lajvli je preko noći od omiljene holivudske glumice postala najomraženija osoba na internetu, a za sve je kriv jedan stari intervju koji je sada isplivao u javnost.

Izvor: Klix.ba

Kako je Blejk Lajvli postala najomraženija osoba na internetu? VIDEO
Profimedia

Podeli:

Naime, intervju iz 2016. je pre pet dana objavila norveška novinarka Kjersti Flaa na svom Jutjub kanalu i nazvala ga "Intervju sa Blejk Lajvli zbog kog sam htela da dam otkaz".

Video je do sada skupio preko dva miliona pregleda samo na Jutjubu, a isečci iz ovog vrlo neugodnog intervjua preplavili su društvene mreže.

U četiri minuta dugom videu, Flaa sedi sa Blejk i Parker Pouzi na intervjuu povodom filma Vudija Alena "Café Society". Na početku intervjua, Flaa čestita Lajvli na trudnoći.

"Čestitke na stomaku", kaže joj, na što Blejk uzvraća: "Čestitam ja tebi na tvom", uprkos tome što Flaa nije vidljivo trudna.

Flaa se zatim u intervjuu osvrnula na kostimografiju u filmu, na šta je Blejk odbrusila:

"Svi žele da razgovaraju o odeći,  ali pitam se bi li pitali muškarce o odeći?" Novinarka joj je odgovorila da će pitati istu stvar i muškarce, ali Blejk to u videu ignoriše i nastavlja sa koleginicom iz filma da razgovara ne obazirući se na novinarku.

"Sediti sa Blejk Lajvli i Parker Pouzi najneugodniji je intervju koji sam ikad doživela", napisala je novinarka u opisu videa.

"Jako mi je žao što si ovo proživela", "Glumila je u filmu za seksualno zlostavljanje optuženog Vudija Alena, a u isto se vreme pravi feministkinjom. Moram se nasmejati", "Ovo me je vratilo u školu kada sediš sa popularnim i zlim djevojkama, koje te potpuno ignorišu dok razgovaraju", "Blejk je toliko odvratna", komentarisali su šokirani gledaoci.

Mnogi od njih su napisali kako glumica zbog ovakvog nepoštovanja i ponašanja treba biti "otkazana".

Blejk se još uvek nije oglasila o ovom intervju, a ispod objava na njenom Instagram profilu osvanule su stotine komentara u kojima je ljudi prozivaju zbog intervjua i bahatog ponašanja prema novinarki.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: