Aktuelno 0

16.08.2024.

21:30

Fotka iz romantične komedije trenutno je najveća smejurija na internetu FOTO

Verovatno ste ovih dana viđali po društvenim mrežama viralnog "ružnog" konja na vrtešci, kako su ga nazvali korisnici interneta, a koji sada prave različite memove i šale od njegove glave.

Izvor: Index.hr

Fotka iz romantične komedije trenutno je najveća smejurija na internetu FOTO
Profimedia

Podeli:

Na X-u je objavljena promo fotografija romantične komediju We Live in Time, koja će u bioskopima da počne da se prikazuje u novembru ove godine.

Film prati ljubavnu priču Almute (Florens Pju) i Tobijasa (Ednrua Garfilda) od njihovog prvog susreta, zaljubljivanja, osnivanja porodice te prolaska kroz zdravstvene probleme i prekretnice u njihovim karijerama.

Par iz romantične komedije pao je u drugi plan

Spomenuta fotografija prikazuje par u romantičnoj vožnji na vrtešci, ali oni su pali u drugi plan zbog konjske glave koja se vidi u donjem levom uglu fotografije.

Korisnici X-a pitaju se je li ovo dobar marketinški trik ili samo propust.

Konj se ne pojavljuje u trejleru i nema veze sa temom filma, pa je zbog toga njegova pojava na fotki još više privukla pažnju i izazvala smeh.

"Ovo je marketinški trik"

"Ovo je trebalo svetu", "Sada želim da pogledam ovaj film", "Uveren sam da je ovo marketinški trik, a iskreno i postigli su šta su hteli", bili su samo neki od komentara.

Mnogo je postova na ovu temu, a svaki od njih je presmešan.

Čak su i plakati nekih poznatih filmova dobili novi izgled. 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: