Aktuelno 10

16.08.2024.

16:04

"U Hrvatskoj je čak i lopov pošten" VIDEO

TikTokerka Lini Di iz Kanade objavila je snimak u kom je ispričala kako je lopov pokušao da joj ukrade torbicu na popularnoj plaži Bačvice u Splitu.

Izvor: B92.net

"U Hrvatskoj je čak i lopov pošten" VIDEO
Shutterstock/Bumble Dee

Podeli:

Naime, ona je sve zabležila kamerom.

"Nalazim se u Hrvatskoj i upravo sam opljačkana, ali sam uspela da zaustavim pljačku i uspela sam da snimim deo", objasnila je Kanađanka, koja je u trenutku pljačke snimala plažu.  

Kad je shvatila je da lopov pokušava da joj ukrade torbicu, glasno je počela da viče, a lopov je odustao od svog plana. Brzo je pregledala nedostaje li joj što u torbici, a kad je podignula pogled, lopov je već nestao.

"Ja sam glasna osoba pa sam viknula dovoljno jako i brzo da sam privukla veliku pažnju pa je ispustio moju torbicu iz ruke. Nisam ga snimila jer sam počela da razmišljam koliko brzo mogu da trčim i hoće li otići s mojom torbicom", objasnila je, a kad je kasnije preglela snimak primetila je jedan bizaran detalj.

Naime, u trenutku kad je viknula na njega, a on ispustio torbicu, shvatila je da se lopov izvinio.

@linydeetarot re uploaded this video to help answer the questions some ppl had about the robbery #dayinmylife #singlemomtravel #croatia #videos #robbed ♬ original sound - Liny Dee

"Može se čuti kad sam povikala da se izvinjava. Kad sam pokazala snimak drugima, neko se nasmejao i rekao: Urnebesno je da je čak i lopov u Hrvatskoj pošten i pokušava da bude zaista ljubazan u vezi toga’", rekla je kroz smeh.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: