Aktuelno 2

16.08.2024.

17:08

Princ Hari u Kolumbiji nosi posebnu ogrlicu: Jedinstvena veza sa Vilijamom? FOTO

Princ Hari je uslikan sa veoma posebnom ogrlicom prvog dana svoje turneje po Kolumbiji - ali oni najverniji obožavaoci će primetiti da je to i ona koja ima emotivnu vezu sa princom Vilijamom.

Izvor: B92.net

Princ Hari u Kolumbiji nosi posebnu ogrlicu: Jedinstvena veza sa Vilijamom? FOTO
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Vojvoda od Saseksa je viđen kako stiže u Kolumbiju sa svojom suprugom Megan, a izgledalo je da princ nosi ogrlicu za koju je tvrdio da je Vilijam "slomio" tokom svađe oko Harijevog plana za venčanje sa Megan.

U svojim memoarima, Spare, vojvoda od Saseksa je naveo da je stariji brat Vilijam slomio ogrlicu u "fizičkoj borbi" u Notingem Kotidžu, tokom koje je Hari tvrdio da ga je Vilijam "oborio na pod".

Svađa je navodno nastala zbog Vilijamovih optužbi da je Harijeva supruga bila "gruba" i "abrazivna", na šta je Hari rekao Vilijamu da "papagajski ponavlja narativ štampe" i da Hari očekuje bolje.

U intervjuu za The Late Show 2023. godine, Hari je tada pokazao "sada popravljenu" ogrlicu i otkrio da ima tri priveska: dva su imala plakete sa kardiogramima njegovog sina i ćerke Arčija i Lilibet, a treća je imala tigrovo oko i bio je poklon prijatelja u Bocvani.

Profimedia

"Ima otkucaje srca moje dece, koje mi je dala moja žena", rekao je o ogrlici.

Podsetimo, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa započeli su četvorodnevnu radnu posetu Kolumbiji koja je počela sastankom i doručkom sa potpredsednicom Fransijom Markes i njenim partnerom Rafaelom Jernijem Pinjilom.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Podoran udar: Sve se trese

Rat u Ukrajini – 938. dan. Oko milion Ukrajinaca i Rusa je već ubijeno ratu, objavio je Volstrit džornal, pozivajući se na neimenovane izvore i procene zapadnih obaveštajnih službi.

20:08

18.9.2024.

11 min

Podeli: