Aktuelno 2

16.08.2024.

9:10

Slavna glumica otkrila: "Imam još tri godine života" VIDEO

Glumica Viktorija Džekson koja se pojavila u seriji skečeva od 1986. do 1992. godine, procenjuje da joj je ostalo otprilike tri godine života.

Izvor: B92.net

Slavna glumica otkrila: "Imam još tri godine života" VIDEO
Terry Wyatt/Profimedia

Podeli:

Viktorija Džekson procenjuje da joj je ostalo otprilike tri godine života nakon što su lekari otkrili da joj se rak vratio.

U skoro 8-minutnom videu, glumica je rekla da je njen rak neoperabilan, objašnjavajući da lekari "ne mogu da operišu i iseku kvržicu u mojim grudima koji mi leži na dušniku, i na kraju bi me ugušili do smrti".

Prema Džeksonovoj, njeni zdravstveni radnici zakazali su isporuku "čarobne pilule" koja bi joj bila dostavljena kući u roku od 12 sati. Ona je izjavila da lek sadrži ribociklib, vrstu blokade rasta raka, rekla je, "i da će smanjiti kvržicu, nadamo se".

Dodala je da je istraživala očekivani životni vek sa lečenjem i rekla da pacijenti koji uzimaju "čarobnu pilulu" imaju 32,6 meseci života, prenosi People.

Međutim, u svom Instagram natpisu, Džekson je dala nešto duži vremenski okvir.

"Ažuriranje o raku: Imam 34,8 meseci života ako me ne pogodi meteor, ne pogodi me mrzilac MAGA, ponovo dobijem kovid ili izbije Treći svetski rat“, napisala je ona pod objavom.

Viktorija je ostala pozitivna u svom videu na društvenim mrežama, rekavši: "Imala sam fantastičan život."

Iako je Džekson izgledala zadovoljno kako je provela svoje vreme, priznala je da ima dosta prekretnica kojima se još uvek raduje.

"Volela bih da vidim svog unuka, njegovo ime je Džimi, rođen je u oktobru, i da ga malo upoznam. I volela bih da vidim svoju ćerku Obri da dobije bebu", rekla je Džekson.

Džeksonova je prvi put otkrila svoju dijagnozu raka dojke 2016.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: