Aktuelno 8

15.08.2024.

16:56

Uhapšeni dileri i lekar zbog smrti Metjua Perija

Policija je danas uhapsila lekara i nekoliko dilera droge zbog sumnje da su umešani u okolnosti smrti glumca Metjua Perija.

Izvor: B92.net

Uhapšeni dileri i lekar zbog smrti Metjua Perija
Profimedia

Podeli:

Kako su izvestili strani mediji, sumnja se da su baš oni ti koji su glumcu davali ketamin koji ga je ubio u oktobru 2023. godine.

Identitet lekara i dilera droge još uvek nije otkriven, a nije poznato ni da li su zvanično optuženi za smrt Metjua Perija.

Možda vas zanima

Više agencija za sprovođenje zakona izvršilo je pretrese, zaplenilo kompjutere, telefone i druge uređaje kako bi pokušali da utvrde ko je glumcu davao drogu.

Ranije se ispostavilo da je i bivša supruga Čarlija Šina, Bruk Miler bila među onima koje su policajci više puta ispitivali. Međutim, ona nije navedena kao jedna od uhapšenih.

Možda vas zanima

I ona je umešana?

Poznata glumica ispitana o smrti Metjua Perija

Advokat Bruk Miler dao je izjavu nakon što je ona ispitana o smrti Metjua Perija, koji je umro od posledica konzumacije ketamina i utapanja, piše magazin In Touch.

20:10

28.6.2024.

80 d

Istraga se bliži kraju

Više ljudi umešano u smrt Metjua Perija?

Policija veruje da bi "više ljudi" trebalo da bude optuženo u vezi sa iznenadnom smrću Metjua Perija prošlog oktobra, prenosi People.

12:03

26.6.2024.

83 d

Podsetimo, glumac Metju Peri pronađen je mrtav 28. oktobra prošle godine u hidromasažnoj kadi u svojoj kući. Prema lekarskom izveštaju, ketamin, koji se ponekad koristi za lečenje depresije, pronađen je u tragovima u sadržaju Perijevog želuca.

On je inače primao ketamin kao prepisanu terapiju za lečenje anksioznosti i depresije, ali je ustanovljeno da ga nije uzimao nedelju dana pre smrti. 

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: