Aktuelno 14

15.08.2024.

19:01

Influenserka ostavlja nošen veš gde stigne, pa i među hleb u marketu: "Treba je izbaciti iz zemlje" VIDEO

Britanska manekenka i influenserka Kloi Lopez smislila je neobičan način da privuče publiku na svoje profile na društvenim mrežama.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Influenserka ostavlja nošen veš gde stigne, pa i među hleb u marketu: "Treba je izbaciti iz zemlje" VIDEO
Shutterstock/Nicoleta Ionescu

Podeli:

Naime, ona se snima kako skida gaćice na javnim mestima i ostavlja ih kao suvenire, piše Dejli mejl.

No nakon letovanja u Španiji, ova aktivnost bi mogla vrlo brzo da joj presedne.

Naime, nakon nekoliko snimaka snimljenih u španskom regionu Kosta del Sol, na kojima, između ostalog, skida gaćice u supermarketu i ostavlja ih na polici sa hlebom i pecivima, brojni Španci su počeli da joj se javljaju i prete da će je "prebiti i izbaciti iz zemlje" ako nastavi sa ovim aktivnostima.

Možda vas zanima

U jednom od najnovijih video snimaka, Kloi skida ružičaste gaćice u supermarketu Merkadona pred zapanjenim kupcima i ostavlja ih u delu gde stoji hleb, a potom ode sa osmehom.

Španci su zgroženi ovim njenim potezom i apeluju na policiju da nešto preduzme.

"Ako te ikada vidim da radiš nešto ovako u supermarketu, izvući ću te iz prodavnice za kosu", zapretio joj je jedan korisnik na društvenim mrežama.

"Treba vas prijaviti jer ovo što radite ugrožava zdravlje i bezbednost građana, a prodavnica bi mogla da pretrpi finansijske gubitke", napisao je drugi.

"Prijavio sam te policiji! Viralna si iz posve pogrešnih razloga. Porodica mora da je ponosna na tebe", napisao je treći.

Kloi, koja sebe u objavama naziva "vaša omiljena Britanka", već duže vreme ima ovakve svoje ispade sa gaćicama. Tako je tokom svog odmora u Meksiku snimila nekoliko sličnih video zapisa.

"Upravo sam završila u najboljem baru na plaži u gradu. Ostaviću im malu napojnicu za odličnu uslugu", kaže ona u videu pre nego što skine gaćice i ostavi ih na stolu.

Možda vas zanima

Portparol lanca supermarketa u kojem je Kloi ostavila donji veš rekao je u izjavi:

"Svesni smo incidenta, a naši menadžeri i advokati su obavešteni i razmatraju dalje korake."

O kontroverznoj influenserki je izvestio i ugledni španski dnevnik El Mundo, koji je naglasio da su Španci apsolutno besni na Kloi.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: