Aktuelno 1

16.08.2024.

8:00

Vergara o transformaciji u Grizeldu: "Nosila sam posebne proteze, morala sam da "uvežem" zadnjicu" VIDEO

Glumica Sofija Vergara progovorila je o svojoj fizičkoj transformaciji za lik u seriji "Grizelda".

Izvor: B92.net

Vergara o transformaciji u Grizeldu: "Nosila sam posebne proteze, morala sam da "uvežem" zadnjicu" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Ona u ovoj seriji glumi čuvenu "kumu kokaina", Grizeldu Blanko, kolumbijsku narko-šeficu koja je živela sedamdesetih i osamdesetih godina.

"Grizelda je bila moja prva dramska uloga ikada, i trebalo nam je 15 godina da je "oživimo", rekla je glumica, koja je i jedan od producenata.

Možda vas zanima

"Bilo je u istoriji žena koje su bile u stanju da se bave tim poslom, ali ne na nivou koji je ona dostigla. I dugo je uspevala da izbegne kaznu jer niko nije sumnjao da bi sve to mogla da uradi  jer je žena", otkrila je glumica.

Kako je Blanko potpuno fizički drugačije izgledala od Vergare, nije čudno što je glumica svakog dana pred snimanje morala da provede četiri sata na stolici kako bi je ekipa filma što vernije transformisala u glavnu junakinju. To je uključivalo stavljanje posebne proteze, šminke za lice i telo, i složeno nameštanje perike.

"Možda nije bila Barbika, ali prava Grizelda Blanko imala je nešto, imala je neku vrstu seksepila koji sam morala da prikažem", navela je glumica i dodala da je želela da prikrije svoje obline te je, kako je istakla ,"zadnjicu morala dobro da pričvrsti".

"Morala sam da se "uvežem" da mi zadnjica ne bi podrhtavala i nosim zaista loš grudnjak", objasnila je ona.

Možda vas zanima

Vergara je takođe stekla i nekoliko novih veština za ovu ulogu, uključujući na primer pušenje, čemu ju je naučio režiser Andreas Baiz.

Inače, Sofija Vergara je tumačeći ovu ulogu uspela da uđe u istoriju kao prva glumica latinoameričkog porekla koja je nominovana za glavnu ulogu u okviru Emi nagrada.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

1 d

Podeli: