Aktuelno 8

15.08.2024.

13:32

Velika drama zbog izjave Bejbi Lazanje: "Onda su naši iz Srbije počeli da viču Marko"

Bejbi Lazanja je razbesneo deo evrovizijskih fanova nakon jedne izjave, a potom se oglasio i da objasni.

Izvor: Index.hr

Velika drama zbog izjave Bejbi Lazanje: "Onda su naši iz Srbije počeli da viču Marko"
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

Bejbi Lazanja je kao gost jednog podkasta u Hrvatskoj govorio o Evroviziji, ali i o dešavanjima koja nismo mogli da vidimo na televizijskom prenosu.

On je najpre komentarisao irsku predstavnicu.

"Kad je bilo između nas i Neme za pobednika, ona je počela da viče: 'Nemo, Nemo!' I onda su ovi naši iz Srbije: 'Marko, Marko!'" prisetio se Lazanja te se složio s voditeljem da je pesma bila loša. "Nemam problem s takvom muzikom, slušam je, ali ovo... Šta je ovo? Ovo nije Merilin Menson", rekao je on.

Onda se prisetio i drame u bekstejdžu

"Skoro sam umro od smeha, išli smo na taj flag prajd, ovo je prvi put da pričam to javno, ali nije ništa loše... Stojimo u redu i tišina i, valjda, su stajale Irkinja i Grkinja i valjda je neko snimao, mislim da iz izraelske delegacije, Irkinju. E kad je ona počela da vrišti: 'Nemojte me snimaaaati!!!' Besni kao besan pas i govori da je ovo festival ljubavi i mira. Govoriš da je ovo festival ljubavi i mira, a vičeš. Pa su pobegli ona, Nemo i ko još... U tu neku Tihu sobu pa su tamo plakali. Bože dragi, drama, ono, na Eurosongu smo", prisetio se.

Zatim se osvrnuo i na izraelsku delegaciju

"Ne poznajem taj osećaj, ne znam zašto su se toliko uzrujali oko izraelske delegacije. Nisu oni bili neugodni, bar ono što sam ja video. To što su oni nju snimali... Tamo svako svakog snima, kamere su stalno upaljene. Meni je samo bilo smešno kako se drala da je ovo mir i ljubav", rekao je.

Ove izjave su se brzo proširile internetom, a neko je čak objavio i lažnu vest kako je Bejbi Lazanja dao podršku Izraelu, što nije tačno, pa je pevač osetio potrebu da se ponovo oglasi.

"Neću okolišati, moram da odgovorim jer to dugujem evrovizijskoj zajednici. Mislio sam da ne moram to da govorim online, ali sad vidim da je nastala zabuna pa da kažem: Osuđujem delovanje izraelske vlade. Poginjem glavu pred Palestinom i palestinskim žrtvama. U molitvama su mi svaku noć pre spavanja. Učiniću sve što mogu da pomognem žrtvama", poručio je.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: